- 634
- 94
- 28
Şimdiden tebrikler kardeşim
Geldi say en fazla 2 sarı çıkar 3 olmaz sen keyfine bakDaha belli olmaz 10 dk daha var
Şuan zaten daha sarı çıkmamışDaha belli olmaz 10 dk daha var
Dün benfica maçında 90 da 4 sarı kart birden cıktı kafayı yedimŞuan sarı çıkmamış da dün ismini hatırlamıyorum Polonya ligi 45 de 2 sarı kart 47 de bi sarı kart daha öyle bitti bi tane daha olsaydı 700 alcaktım
Dakika 85 tuttu say sen git başka maçlara bak yada çekiceksen bekle 10 dakikaya ver çekiminiAman kardeş ağzını hayra aç
Hayırlısı kardeşim benim ben kaçtım kupon geldi hayırlı olsun tekrardanParam az oldumu kalebet e atıyorum güveniyorum çünkü çok olduğu zaten her yere yatırılıyor
Şu dakikaya kadar hiç sarı kart olmaması gerçekten şaşırtıcıDakika 85 tuttu say sen git başka maçlara bak yada çekiceksen bekle 10 dakikaya ver çekimini![]()
90 3 4 dakika uzatma ve kazandınŞu dakikaya kadar hiç sarı kart olmaması gerçekten şaşırtıcı
O kadar da değil sende naptın be kardeşimDüdük çalmadan sevinmem kavga falan çıkar mazallah
Bitti bile kardeşimKazanacak oldum mu 90 dakika değil 180 dakika oynansa gol çıkmıyor kaybetcek oldum mu 90+3 verir 90+6 da kart çıkar korner gol olur