- 2,800
- 1,811
- 113
Başarılar kral
Bol şanslar bol kazançlar dost
Bol şans
Hep kendine hep kendine ihtiyar şu dostuna bi çiklet aldın mı dostunaBaşarılar kral
Bir daha birilerine para yollarsam beni s ...ler agaHep kendine hep kendine ihtiyar şu dostuna bi çiklet aldın mı dostuna
Bol şanslar dost
Sitelere bugün gönderdin ya makineBir daha birilerine para yollarsam beni s ...ler aga
La noldiiiiBir daha birilerine para yollarsam beni s ...ler aga
Aga sabah sohbet muhabbet ettiğim adam 500 istedi çekim için gelince sana yollayayım dedi yolladık gidiş o gidiş yabancı olsa neyse 7/24 muhabbet ettiğim biri şaka gibiLa noldiiii
Sanalda canlıda hayatta evde okulda kime guvencezAga sabah sohbet muhabbet ettiğim adam 500 istedi çekim için gelince sana yollayayım dedi yolladık gidiş o gidiş yabancı olsa neyse 7/24 muhabbet ettiğim biri şaka gibi
Bide @Beeinvaan da yollamış aynı kişiyeSanalda canlıda hayatta evde okulda kime guvencez
Herkese yollanmaz para dostAga sabah sohbet muhabbet ettiğim adam 500 istedi çekim için gelince sana yollayayım dedi yolladık gidiş o gidiş yabancı olsa neyse 7/24 muhabbet ettiğim biri şaka gibi
Ava çıkmış demekki dost.Bide @Beeinvaan da yollamış aynı kişiye
La ne adamsınız siz tecrübeli adamlarsınız nasıldüştünüzBide @Beeinvaan da yollamış aynı kişiye
Ula kazanıyoz dağıtıyoz biri ödül dağıt Diyor alıyoruz dağıtıyoruz bi saf olan bizmiyiz acabaHerkese yollanmaz para dost