- 6,267
- 1,913
- 113
Selamlar totoyu ilk defa oynadım bu hafta 13 te 13 gidiyor real yener ve atanta 1x oynadım anliyan arkadaşlar 15 bilsek bu hafta ne verir sizce Bi tahminlerinizi soylermisiniz teşekkürler.
15 bilirsen saglam para alirsin da 13 14 bilen kisi sayisina gore pay ediliyorSelamlar totoyu ilk defa oynadım bu hafta 13 te 13 gidiyor real yener ve atanta 1x oynadım anliyan arkadaşlar 15 bilsek bu hafta ne verir sizce Bi tahminlerinizi soylermisiniz teşekkürler.
anca rez alırız hocam böyle hayatım düzenini....Bilen çok çıkmazsa hayatın değişir, rez alalım
15 bilirsen efsane olur gel zülfüm gelSelamlar totoyu ilk defa oynadım bu hafta 13 te 13 gidiyor real yener ve atanta 1x oynadım anliyan arkadaşlar 15 bilsek bu hafta ne verir sizce Bi tahminlerinizi soylermisiniz teşekkürler.
Bu hafta vardı supriz vsFavoriler kazandiysa hep 15 te 15 bilsen bile tatmin edici para vermez,cok bölünür para, sürpriz buldugun maclar varmiydi bu 13 te ,varsa hangileri
Yani zor değildi seçimlerDüz bitti maçlar hep çok bilen var suan atalanta berabere biterse anca güzel bı miktar verir bence baktım forumlara şuan 13 giden en az 500 kişi var
Atalanta 0 biterse iyi para verir insallahYani zor değildi seçimler
Sociedad 0 supriz oldu
Aynen ama ms 1 olur gibiAtalanta 0 biterse iyi para verir insallah