http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SüperMario / Kasa 1k+1k Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,376
9,007
113
Adam sponsor rolinginden bile 4 adım sonunda iki kişi yazmış ne cömert adamlar var be kardeşim
Ödül aldığı rollü takip etmedi adam iki mesajı var bol şans ve tebrikler. 4 kişi takip etti 2 kişi en başından takip etti boşu boşuna. Onkoo veya bloodsuckersin alması lazımdı normalde

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,308
1,951
113
Ödül aldığı rollü takip etmedi adam iki mesajı var bol şans ve tebrikler. 4 kişi takip etti 2 kişi en başından takip etti boşu boşuna. Onkoo veya bloodsuckersin alması lazımdı normalde
Boswer hocam ya görüp açıklama bile yapmadı adam uzatmanın anlamı yok salın gitsin alan aldı işte ;)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,073
30,851
113
Bıdaha takıp etmezsınız dostum uzatmayım bosverın herkesın rolu takıp edılmez mesela benım rolum puahah

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,106
24,684
113
Bilmiyorum konuyu bişey diyemem her rol açan takip edilmez anlıyorum parasızlıktan takip ediliyor roller ama her rol açana prim verilirse olacağı o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...