- 5,308
- 1,951
- 113
İnsan kendine yakışanı yapar her zaman 🤝4 saat takıp et elde var sıfır puahja
İnsan kendine yakışanı yapar her zaman 🤝4 saat takıp et elde var sıfır puahja
1 kısı 250 at gecBı salak biziz aq kazaninca at bı kişiye geç ne 6 7 kişiye ulasiyorsun
Sonucta adam konu ıcınden bırıne ulasmıs cok mesaj atmak odul kazanmak anlamına gelmezİnsan kendine yakışanı yapar her zaman 🤝![]()
Adam sponsor rolinginden bile 4 adım sonunda iki kişi yazmış ne cömert adamlar var be kardeşim1 kısı 250 at gec
Konu da olmayan a ulaşmakmıSonucta adam konu ıcınden bırıne ulasmıs cok mesaj atmak odul kazanmak anlamına gelmez
Baktım mesajı varKonu da olmayan a ulaşmakmı![]()
Ozaman tamamBaktım mesajı var
Ödül aldığı rollü takip etmedi adam iki mesajı var bol şans ve tebrikler. 4 kişi takip etti 2 kişi en başından takip etti boşu boşuna. Onkoo veya bloodsuckersin alması lazımdı normaldeAdam sponsor rolinginden bile 4 adım sonunda iki kişi yazmış ne cömert adamlar var be kardeşim
Boswer hocam ya görüp açıklama bile yapmadı adam uzatmanın anlamı yok salın gitsin alan aldı işteÖdül aldığı rollü takip etmedi adam iki mesajı var bol şans ve tebrikler. 4 kişi takip etti 2 kişi en başından takip etti boşu boşuna. Onkoo veya bloodsuckersin alması lazımdı normalde
Bilmiyorum konuyu bişey diyemem her rol açan takip edilmez anlıyorum parasızlıktan takip ediliyor roller ama her rol açana prim verilirse olacağı oÖdül aldığı rollü takip etmedi adam iki mesajı var bol şans ve tebrikler. 4 kişi takip etti 2 kişi en başından takip etti boşu boşuna. Onkoo veya bloodsuckersin alması lazımdı normalde
🤣🤣Bıdaha takıp etmezsınız dostum uzatmayım bosverın herkesın rolu takıp edılmez mesela benım rolum puahah
Ne bileyim tanımıyoruz ki adamı alacak verecek davasını bu şekilde çözeceğini nerden bilelim. Neyse öğrenmiş oldukBilmiyorum konuyu bişey diyemem her rol açan takip edilmez anlıyorum parasızlıktan takip ediliyor roller ama her rol açana prim verilirse olacağı o
Ben istemem dost bloodsuckersin hakkıydıKonu bana niye geldi anlamış değilim.
Freebet gelirse @onkooo411 @Hasim5454 atarım yarısını..
@Shellac reisim konu kilit.
Tamam o arkadaşa ulaşırızBen istemem dost bloodsuckersin hakkıydı
Hg abi nasılsın?@BJKrussz hayırsız çıktı
Kara liste❌
Kanka bana at onlar zaten yaralı kanatlarınıda sen kopar puahajKonu bana niye geldi anlamış değilim.
Freebet gelirse @onkooo411 @Hasim5454 atarım yarısını..
@Shellac reisim konu kilit.