- 5,308
- 1,951
- 113
Yandaşcılık baska bise değl konu para degl ama 4kişi orda tskip etmişiz 1kişiye dahi atmyosn bak işineHaklısın dost konu sahibine lafım yok ama @BJKrussz un yaptığı ayıp yani
Yandaşcılık baska bise değl konu para degl ama 4kişi orda tskip etmişiz 1kişiye dahi atmyosn bak işineHaklısın dost konu sahibine lafım yok ama @BJKrussz un yaptığı ayıp yani
Benim konu sahibine de lafım var bjkkruzada.Haklısın dost konu sahibine lafım yok ama @BJKrussz un yaptığı ayıp yani
Yersen lokantısı hep işte 1k ona atyor 250 4kişiden 1kişiye atmyor 😃 baksın işineBenim konu sahibine de lafım var bjkkruzada.
Konu sahibi hem takip etmediği rollden ödüll olarak roll bakiyesi alıyor eyvallah aldın 2kyı 4 adım atacakmışta o konudaki iki kişiye ulaşacakmış. Cılkı çıkmış bu işin
Sağlık olsunMalesef erken konuşmak istemem ama bu kaybetti
2 kişiye ulaşıyorsam 100/200 ulaşacak değildik.. Arkadaş ile alışverişim vardıBenim konu sahibine de lafım var bjkkruzada.
Konu sahibi hem takip etmediği rollden ödüll olarak roll bakiyesi alıyor eyvallah aldın 2kyı 4 adım atacakmışta o konudaki iki kişiye ulaşacakmış. Cılkı çıkmış bu işin
Bol şanslar göztepe atti 1Freebet
Olsun dostum sonuçta orda bloodsuckerle onkoo 1 saat takip etmişler onlardan birinin ödül alması gerekirken sen almışsın alışverişiniz sizin aranızda olan birşey. Ee hadi diyelim aldın eyvallah burda 2k 4 adım o konudan iki kişi demek normal gelmedi bana. Yine belirtiyorum alışverişiniz sizin aranızda olan birşey2 kişiye ulaşıyorsam 100/200 ulaşacak değildik.. Arkadaş ile alışverişim vardı
Düşüncene saygı duyarım.
Ben onları görürüm.. burdan da sözümü veririmOlsun dostum sonuçta orda bloodsuckerle onkoo 1 saat takip etmişler onlardan birinin ödül alması gerekirken sen almışsın alışverişiniz sizin aranızda olan birşey. Ee hadi diyelim aldın eyvallah burda 2k 4 adım o konudan iki kişi demek normal gelmedi bana. Yine belirtiyorum alışverişiniz sizin aranızda olan birşey
Ee onlar 2 kişi ediyor zaten 4 adım at 10k kazan 2kişi 500 ver yolla. 9k cepte keyiff.
Bu site hangi site acaba isim verebilir misinizFreebet
Bol şans çok zor maçla başlamışsın mario
Knka konu senlik degl alışverişin olablr eyw ama sana kendi salabilrdi ayrı orda konuda 4 kişi takip etti 1kişiye dahil ulaşmadı smdi normalmi bu sence burda heekes takip ediyorsa bir beklendi içinde oldgu içindir kimse demesin benm beklentim olmaz falan hikaye o yani 4 kişide 1 2 kişiye salsaydı kimse ses etmezdi zaten 🙏 n2yse dost Bol şansların olsun seninde
Bı salak biziz aq kazaninca at bı kişiye geç ne 6 7 kişiye ulasiyorsun4 saat takıp et elde var sıfır puahja