Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig'de 2025-26 Sezonunun Açılış Maçında Galatasaray Gaziantep FK Deplasmanına Konuk Oluyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,337
82,306
113
1754642510794.png

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor.

Gaziantep Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele 21.30'da başlayacak. Süper Lig'de perdenin açılacağı mücadelede Ali Şansalan düdük çalacak.
Ali Şansalan'ın yardımcılıklarını ise Bersan Duran ve Samet Çiçek üstlenecek.​

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,036
177,042
113
0-4
1-4 Reis
Maç sonu

Ocrah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
490
83
Sane'nin ilk maçı hakkındaki değerlendirmeniz nedir? Ben açıkçası bir hayal kırıklığı yaşadım ama ilk maçın günahı olmaz diye düşünmek istiyorum. Gerek takıma alışma, gerekse rakibe adaptasyon noktasında Sane'nin sudan çıkmış balık tavırlarının en kısa sürede geçmesini temenni ediyorum. Pek çok gol katkısı yapma fırsatını değerlendiremedi, onun yanında Enver Gulasic isimli GFK oyuncusuna bile top kaybetmesi vs vs bilmiyorum ben pek memnun olmadım siz neler düşünüyorsunuz acaba

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,091
11,822
113
Sane'nin ilk maçı hakkındaki değerlendirmeniz nedir? Ben açıkçası bir hayal kırıklığı yaşadım ama ilk maçın günahı olmaz diye düşünmek istiyorum. Gerek takıma alışma, gerekse rakibe adaptasyon noktasında Sane'nin sudan çıkmış balık tavırlarının en kısa sürede geçmesini temenni ediyorum. Pek çok gol katkısı yapma fırsatını değerlendiremedi, onun yanında Enver Gulasic isimli GFK oyuncusuna bile top kaybetmesi vs vs bilmiyorum ben pek memnun olmadım siz neler düşünüyorsunuz acaba
Gereksiz bir konu olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler dost

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,077
1,769
113

ilk maçında böyle performans normal güzel performans gösterse anormal olurdu samiyende izlemek lazım

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,758
2,353
113
Bu tip topçular maç seçer . Riske atmaz koşmaz yüzde yüzünü vermez. Şampiyonlar ligi hariç çoğu maçta rölanti oynar sane . izleyip görecez

norovino

Yeni üye
Yeni Üye
3
1
3
Valla ben memnunum çok iyi ara pasları var hızlanması zaten çok iyi şutları sıkıntılı sadece o da hallolur. Zeminde kötüydü maçta zaten.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Daha ilk maç bu dostum farklı bir ülke farklı bir takım yeni arkadaşlar alışma süreci adaptasyon süreci diye bir gerçek var oyuncu genç fiziği harika yetenek söylemeye gerek yok bu sezon sakatlık olmazsa 10+10 gol asist katkısı yapacağına inanıyorum sadece ligde.

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,371
7,326
113
zemin cok kötüydü adam bi top sürüyo 50 kere sekiyo

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
sövmekten ağzım dilim kurudu saneye .. çok kötüydü..