Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Süleyman Çakır ' ın Ölüm Yıl Dönümü

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
İstanbul'un SEFİRİ
SÜLEYMAN ÇAKIR
Biat EDECEKSİNİZ!!!!!!

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
bana google da süleyman çakırı arattın ya helal olsun:mad:
bende bu kimde ben tanımıyorum diyorum :D:D:D

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
Cerrahpaşalılar yedi ÇAKIRIMI

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
güzel diziydi reis ben Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izliyorum o da güzel dizi başrol aynı Oktay Kaynarca ;):) onunda hastasıyım ama kadın oyuncu çok bazen sarmiyor doğan baba geldi biraz toparlandı dizi bakalım :)

oktayacer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
455
31
28
güzel diziydi reis ben Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izliyorum o da güzel dizi başrol aynı Oktay Kaynarca ;):)

AKLini Kaybetmişlerin filmi adam akilli olan izlemez böyle saçmaliklari bir arada sokaklarda MİROĞLU diye gezerlerdi ne küfür ederdim bu psikopatlara devletin başinda olsam ne kopuk koyarim nede mafya kökten kazirim bu tür saçma şeyleri izleyenleride egitim verip adam olsunlar diye kurumlar kurarim bu saçma film diye izlenen şeyler eşkiya türetti koca ülkede dünya uzaya gidiyor hala yok polat çakir memiti güllü miroğlu. Şaban filmi izleyin biraz genel kültür yapin orta direk şaban 10 numarali adam falan izleyin arada kitap ukuyun mafyanin sonu falan