Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Stradabet 250 FreeSpin Deneme Bonusu

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
119
43

SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.

FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.

FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.

Çekim Şartları:

Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:

Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Ulan eklenen spının 8-10 katı cevrım ıste kazancın 8-10 katını ıstemek ne belkı fazla cıkcak cevır babam cevır alt tarafı 250 cektırcek trıplere bak fakırler odeme yapmaya korkuolar sıte acmıslar utanmasalar sıteye bagıs kutusu koycaklar

Boramm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
49
28

SMS doğrulama sonrası bonus talepte bulabilirsiniz.

FreeSpin yalnızca Pragmatic Play - Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Elde edilen kazançlar, yalnızca Pragmatic Play slot oyununda 8 kat çevrim şartı ile kullanılabilir.

FreeSpin kazancının çevrimi yalnızca slot alanında belirtilen sağlayıcıya ait oyunlarda tamamlanmalıdır.

Çekim Şartları:

Kazançlar ana bakiyeye aktarıldıktan sonra:

Bakiyenizi 2.500₺'ye ulaştırmanız ardından, anında tek seferde 250₺ çekim yapabilirsiniz.
Çekim sonrası hesapta kalan bakiye sistem tarafından otomatik olarak sıfırlanır.
Bu çekimde elde edilen ana bakiyeniz, yalnızca Banka Havalesi veya Papara yöntemleriyle çekilebilir.
Ne kod geliyor nede canlı destege baglanıyor

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
328
83
Bu tarz siteler artık gerçekten mide bulandirdi hiç vermese daha iyi

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,109
1,466
113
Bende siteyi arastiriyordum banada atmış
Çok boş bonusmus

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
328
83
Bayspin250

Ferdaklc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
517
105
43
Gördüğüm en les sitelerden biri

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
471
83
Bu nasıl site böyle şaka gibi

Emrahtas

Üye
Yeni Üye
38
8
8
Canlıya bağlandım yazdığımı bile göremiyorum enterlamadan.onu dile getirdim site kurucusu ben değilim dedi mk