Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Spor Toto Maçları Nerede

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Arkadaşlar bu ciftesans olan maçlar nerede ne zaman oynanacak bilgisi olan varmı resmen hata var

Ekli dosyalar

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Maçın üstüne tıklıyorum
Maç Merkezi şu an için bu müsabakayı yayınlamamaktadır.

diyor
demirören yine bi alavere dalavaremi çevirecek acaba :D

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
bugün Royal Antwerp maçı vardı acaba genk yerine yanlışlıkla onumu yazdılar harbiden büyük dümen var galiba kafalarına göre sonuç biçecekler

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
spor totonun sitesine girdim şimdi bu iki maçın karşısında NOTER yazıyor ve pazartesi yazıyor. bu maçları iptal edecekler galiba

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
MAÇ İPTALİ

15 maçtan oynanması gereken tarihlerde yapılamayan veya yarıda kalan maçların sonuçları; Teşkilat bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından her iki takım için ayrı ayrı geriye dönük son beş haftadaki resmi lig maçı sonuçlarına göre, birinci takımın aldığı her galibiyet için 1 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 2 numaralı top, ikinci takımın aldığı her galibiyet için 2 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 1 numaralı top (toplam 10 adet top) içinden noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenir.

hHAHAHAHAH :D ya olaya bakın kendi hatalı yazdıkları maçların sonuçlarını çekiliş ile belirleyecekler

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
ya bu resmen biz sonuca göre hile kullanacağız demenin hukuki yolu değil mi :D