Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Spor Takımı

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Arkadaşlar istanbuldan taşınıyorum. Evimde delta marka spor takımı var takım şeklinde halter dumbeller. Oturma takımı ilgilenen olursa bedava fiyata vereceğim İstanbul içinde elimde kalmasını ve satmayı uğraşmak istemiyorum.

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,542
1,000
113
dostum random bi ikinci elciye gitsene burdan uğraşacağına parayı verip yükleyip giderler neden elinde kalsın

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,595
12,437
113
Arkadaşlar istanbuldan taşınıyorum. Evimde delta marka spor takımı var takım şeklinde halter dumbeller. Oturma takımı ilgilenen olursa bedava fiyata vereceğim İstanbul içinde elimde kalmasını ve satmayı uğraşmak istemiyorum.
Tam olarak ne vwr fiyat ne düşünüyorsun dost bi arkadaşım arıyordu ona ileteyim hemen

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
@fearjr1992 dost 50 kg yakın ağırlık
1.25 2.5 5 ve 10 luk halter mevcut masasıda var istersen dmden iletirim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,595
12,437
113
Aşağı yukarı ne istiyorsun fiyat olarak

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
@fearjr1992 takım çok güzel 12 ye letgoya koydum ama şu an 7-8 bile veren olsa gelsin alsın hiç uğraşamam dost bedava

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
@SaHgEc fğzel dostum sen çok takip ettin sana sözün olsun istedikleri belgeler ağır olduğu için hepsini rulete basıp kaybettim en güzeli tr sitelerinden oynamak

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,944
11,333
113
@SaHgEc fğzel dostum sen çok takip ettin sana sözün olsun istedikleri belgeler ağır olduğu için hepsini rulete basıp kaybettim en güzeli tr sitelerinden oynamak
Estağfurullah dostum yaşadığın durum adına üzüldüm,🙏🥺 geçen gün benimde başıma benzer olay geldi, herşey gönlünce olsun umarım cansın