http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinvbet 300 TL Deneme Bonusu [ Yatırımsız ]

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,782
1,806
113
Kimlik dogrulamayi kimle görüşelim joker abi
Ben belge yüklediim arkasından hemen çekim verdim 5 dakikada onaylandı kimlik deneme almadıysan kimlik onayına gerek yok numara doğrulama yetiyor çekimde lazım kimlik konu 15 sayfa olmuş anlamadan millete yazıyorsun

poker5434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
764
78
28
Ben belge yüklediim arkasından hemen çekim verdim 5 dakikada onaylandı kimlik deneme almadıysan kimlik onayına gerek yok numara doğrulama yetiyor çekimde lazım kimlik konu 15 sayfa olmuş anlamadan millete yazıyorsun
Kanka boşuna bekliyosunuz bu konu kikit

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
594
113
Bende diyorumki neyse siktiret tmm

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
159
32
28
Öderler beyler, sorun ne derseniz muhtemelen bu kadar yuklenmeyi tahmin etmediler..kisi basi 1.5 k 100 kişide 150 bin yapiyor kasalarinda bugun o kadar para olup olmadigi mechul. Sporting var , onlar 50 kya bile telefonla arama istiyorlar subeden odeme icin. Ona göre nakit cikariyorlar. Hele oldu da yuklenme bugun bin kisi olduysa hayatta bulamazlsr o kadar parayi kısa sürede. Bekleyin o yuzden