Bende 1500 cekim verdim kimlik onayi verdi cekim suresindearkadaşlar 1500 yaptım çekim verdim selfie kkimlik istedi bende attım şimdi çekim bekliyorum başka bu şekil olan varmı
Bende 1500 cekim verdim kimlik onayi verdi cekim suresindearkadaşlar 1500 yaptım çekim verdim selfie kkimlik istedi bende attım şimdi çekim bekliyorum başka bu şekil olan varmı
B nde öyle.kankaKatliyamadik be kardeşim
Çok para lazım cokB nde öyle.kanka
Bekle görBence öder bu site
köpek yarışı mıKalilant magusada o yüzden sordum. Benim bildiğim arkinin betting ofisleri var hep yani ben onları kullaniyorum
Saat kaçta çekim verdin dostBende 1500 cekim verdim kimlik onayi verdi cekim suresinde
Lisansları nicosia zaten görmüyon mu kardeşimEkli dosyayı görüntüle 894292Lisanı yok bilemedim izin almış 1 yıllık buda doğru mu bilmiyorum
Nicobete veya kktc bete sormak lazimEkli dosyayı görüntüle 894292Lisanı yok bilemedim izin almış 1 yıllık buda doğru mu bilmiyorum
Adamlar kıbrısta görmüş demekki 3 kişi niye aynı yalanı söylesinNicobete veya kktc bete sormak lazim
Ama site bildigin paint terk arti en korkunc sey 3 kisi birden yalan soyleyip kktcde subeleri var diyor bunlar kim ki subeleri olsun
Bunlarin kibrista subesi yok, subeleri var diyen yalan söylüyor burda yasiyorum ben.Adamlar kıbrısta görmüş demekki 3 kişi niye aynı yalanı söylesin
Önünüze gelen her siteye dolandırıcı damgası vurmayı bırakın bilmediğiniz siteler hakkın boş boş konuşuyorsunuzNicobete veya kktc bete sormak lazim
Ama site bildigin paint terk arti en korkunc sey 3 kisi birden yalan soyleyip kktcde subeleri var diyor bunlar kim ki subeleri olsun
Edit: sordum kktcbet canliya bize ait dedi.
Çekim ver onaylanıyor hemenArkadaşlar kimlik doğrulama beklemede çekim versem mi?
Teşekkür ederimÇekim ver onaylanıyor hemen
Haci siteye dolandiric8 demiyorum şube var diyen yalan söylüyor. Nicobet subelerini kast ediyorlar zaten burda da. İki yerlesim yerinde ornegin bırak subeyi bet ile ilgili herhangi bir sey yok.Önünüze gelen her siteye dolandırıcı damgası vurmayı bırakın bilmediğiniz siteler hakkın boş boş konuşuyorsunuz
Aynısını bana yazdılar 3 saat oldu bakalım ne kadar bekleyeceğiz 🤣🤣Son alinan cevap belli süre vermiyoruz ama gün içerisinde yatacak diyor ablası beklemeye devam ke bu