http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinvbet 300 TL Deneme Bonusu [ Yatırımsız ]

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,410
640
113
Beyler tel doğrulama yaptım kimlik yükledim Gmail dogrualam kodu gelmiyor bonusda eklenmedi

TRABZONSPOR61

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
64
15
8
Para yatırdım oynadım 6000 tl yaptım bakiyemi sildiler sabah sabah bide bot cevapları kopyala yapıştır yaptılar sürekli haksız yere kazancımı sildiler betplayde yıllardır oynuyorum böyle bişey görmedim ama demekki kazanınca işin rengi başka oluyomuş onu anladım 6 bin çok değil ama beş para etmez site olmuş.
Benim de cumartesi akşamı bin TL mi yediler havale yaptım siteye dekontu attım kıvırdı şerefsizler tefeci oldu bunlar

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,967
1,487
113
@Muroo1988 bu milletin senle alıp veremediği ne bu ne kıskançlık bu ne terbiyesizlik reis la bunlarlami ugrasiyon değmez değmez emin ol yorumları yanitladikca bunlar kuduruyor boşver cevap bile verme reis 😃

Kaya57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
154
43
Daha para ceken yok kimlik yukluyorsunuz siteye😂

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
155
30
28
3 kisi kibrista ofislerinden falan bahsetmis hititten nicodan eski diye..bir kere bunlarin bir tane kibrista burosu yok. Onu geçiyorum asiri dandik bir yazilim bu.

natilgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
124
30
28
Valla wager tamam 1.5 k çekim verdeim daha bekliyorum işleme almadılar amk zaten kimlik gönderdim onaylı bunlra yolunda mı nedir