Vallahi kral biz üye olduk deneme bonusu bile almadım burada vallahi kral biz üye olduk deneme bonusu bile almadım burada selfie diyorlar
Vallahi kral biz üye olduk deneme bonusu bile almadım burada vallahi kral biz üye olduk deneme bonusu bile almadım burada selfie diyorlar
Amk ben bunların millet Le alay ediyorlar2 saat oldu hala kimlik doğrulayacaklar
Bende ekledim kimlik hala işlem devam ediyor yazıyor sanki siteyi bağışlıcaklarAmk ben bunların millet Le alay ediyorlar
Aynı aynı 1-2 saate deneme bonusunu bitirirler hep aynı şeylerBende ekledim kimlik hala işlem devam ediyor yazıyor sanki siteyi bağışlıcaklar
Sorun yaşayan varmı aynı sekildeBeyler tel doğrulama yaptım kimlik yükledim Gmail dogrualam kodu gelmiyor bonusda eklenmedi
Benim de cumartesi akşamı bin TL mi yediler havale yaptım siteye dekontu attım kıvırdı şerefsizler tefeci oldu bunlarPara yatırdım oynadım 6000 tl yaptım bakiyemi sildiler sabah sabah bide bot cevapları kopyala yapıştır yaptılar sürekli haksız yere kazancımı sildiler betplayde yıllardır oynuyorum böyle bişey görmedim ama demekki kazanınca işin rengi başka oluyomuş onu anladım 6 bin çok değil ama beş para etmez site olmuş.
🤣🤣🤣 Site atarmisin ben sabah girdim şimdi giremiyom reis açıksa sana zahmetDaha para ceken yok kimlik yukluyorsunuz siteye😂
Bende oyuSitede hiç bişey açılmıyor ki
Dostum bonus eklendi bana ama oyunlarda çikmiyor bonus sıfır bakiyeAynı aynı 1-2 saate deneme bonusunu bitirirler hep aynı şeyler
Ana sayfada kimlik selfi yuklemediyseniz cekiminiz ödenmez yaziyorValla wager tamam 1.5 k çekim verdeim daha bekliyorum işleme almadılar amk zaten kimlik gönderdim onaylı bunlra yolunda mı nedir
Kimlik onaylandı çekim talebi işlem sırasındadır dedi canlı destek çekim gelirse bilgi veririm dostlarDoğrulama bitsin çekim vercez bakalim