Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Spacewalleturkey Hk.

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
508
93
İyi forumlar dostlar. Spacewalleturkey diye bir crypto sitesi var duyan bilen var mı bu siteyi. Mail geldi 320 dolar transfer edildi diye hesabımın olmadığını biliyordum girdim lakin bütün bilgilerim var ve ne zaman kayıt yaptığımı da hatırlamıyorum. Çekmek için TRX yatırım yapma şartı var o da 300 TL civarı.
Screenshot_2025-06-03-10-58-42-635_com.android.chrome.jpg

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
İyi forumlar dostlar. Spacewalleturkey diye bir crypto sitesi var duyan bilen var mı bu siteyi. Mail geldi 320 dolar transfer edildi diye hesabımın olmadığını biliyordum girdim lakin bütün bilgilerim var ve ne zaman kayıt yaptığımı da hatırlamıyorum. Çekmek için TRX yatırım yapma şartı var o da 300 TL civarı.
Ekli dosyayı görüntüle 794192
Kanka çekilir büyük ihtimal dene 300 tlden batmazsın

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,654
4,529
113
Ekli dosyayı görüntüle 794192
Sazan sarma yatırma senin bilgilerinle açmışlar

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Geçen bana da geldi de bakmadım bile boş şeyler boşver