http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sosyal Yardım Hakkında

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,154
2,189
113
İyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak bugün ilçem deki sosyal yardım vakfından aradılar oraya gelmemi söylediler gittim evrak falan imzaladım pandemi için başvurum vardı sadece 2020 de bilgisi olan Bilgi verebilirmi kağıtta her ay maaş alacağım falan yazıyordu

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,940
877
113
İyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak bugün ilçem deki sosyal yardım vakfından aradılar oraya gelmemi söylediler gittim evrak falan imzaladım pandemi için başvurum vardı sadece 2020 de bilgisi olan Bilgi verebilirmi kağıtta her ay maaş alacağım falan yazıyordu
Ne gibi başvuru yaptın normalde her ay değil 3 aydan 3 aya veriliyor oda her 3 ayda bir yenilemen gerekiyor

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Dost en yetkili ve bilgili zaten seni çağırmış.. aklındaki soruları onlara sorsaydin ya

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,940
877
113
Örnek bana mesela çıktı şimdi 3 aydan 3 aya 500 TL veriyor bana ama tabi başvuru gerekiyor 2022-01-20-18-23-19-549.jpg

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,940
877
113
Şuan bir geliri olmayan herkez basvuru yapabilir arkadaşlar bilginiz olsun e-devlete girip sosyal yardımlaşma yazın sosyal yardım başvuru hizmeti diye bir sayfa açılıyor oradan başvuru yapabilirsiniz iyi forumlar