- 6,807
- 3,116
- 113
Durum ne simdi kasa ne?
Sanki fazla olmuş hacı oraya bu cyberlar şikenin de şikesi ya dün gözümle gördüm voleybol maçı 24-13den 25-27 bittiSövsem yeri bunlara serefsizler sanki ayarliyorlar
1000 tl yi cekecem diyordu keske ozaman cekseydiKasa 500 tek maça bascak
O degil furbolda çok erken gitti bunlarda 1 sayıdan ipnelik yaptı 2 felaket birdeb çoktüde motivasyonu bosmayalim kasa daha 500 temiz kasa var 4 katj 2k zor degilAdam kuponu attıgın dan beri 51.5 diye okudum seviniyom bende mal gibi
Hadi bakalımYarim sayi ile yattik.alt oynasaydik son 37 saniyede 10 sayi sayi cikardi.dedigimi yaptim kasa attim attim gelirse 500 birakip kalani kalani bi maca ust aticam
BolsansYarim sayi ile yattik.alt oynasaydik son 37 saniyede 10 sayi sayi cikardi.dedigimi yaptim kasa attim attim gelirse 500 birakip kalani kalani bi maca ust aticam
Bu sefer yapalim bunuYarim sayi ile yattik.alt oynasaydik son 37 saniyede 10 sayi sayi cikardi.dedigimi yaptim kasa attim attim gelirse 500 birakip kalani kalani bi maca ust aticam
Bye ben maça gidiyomYarim sayi ile yattik.alt oynasaydik son 37 saniyede 10 sayi sayi cikardi.dedigimi yaptim kasa attim attim gelirse 500 birakip kalani kalani bi maca ust aticam
Hsdi bunu getirelim gardaslarim abilerim sağlam totem haydiiiYarim sayi ile yattik.alt oynasaydik son 37 saniyede 10 sayi sayi cikardi.dedigimi yaptim kasa attim attim gelirse 500 birakip kalani kalani bi maca ust aticam
gelir bu dostYarim sayi ile yattik.alt oynasaydik son 37 saniyede 10 sayi sayi cikardi.dedigimi yaptim kasa attim attim gelirse 500 birakip kalani kalani bi maca ust aticam