- 2,166
- 4,696
- 113
Teşekkürler sampdoria ve volendam Arkadaşlar ilerde bende çekiliş yapmaya başlıyacağım.
Ekli dosyalar
-
234.2 KB Görüntüleme: 108
Neden şimdi değilde ilerde bugünün işini yarına bırakmaTeşekkürler sampdoria ve volendam Arkadaşlar ilerde bende çekiliş yapmaya başlıyacağım.
Ne oldu bizim paralar yalan oldu galibaTebrikler... Harcamasi guzel olsun.Arada denk geliyor boyle kuponlar, olunca da cok guzel oluyor.
Küsüratını dağıt benceBu biraz ufak para 1000 lira üstü veren kuponlara yapacağım 10 kişiye 20 tl gibi![]()
O basligi yikarlar yalniz.Bu biraz ufak para 1000 lira üstü veren kuponlara yapacağım 10 kişiye 20 tl gibi![]()
Valla instadan da yazdim cit cikmadi :/Küsüratını dağıt bence
Adminlere diyelim yapacak bişey yokValla instadan da yazdim cit cikmadi :/
Sen yaz cekilisin oldugu basliga shellaci baskani falan etiketleyerek. Ben yazdiydim demin.Adminlere diyelim yapacak bişey yok
Harbiden tebrik bile etmeden hadi cekilis yap diyenler var yaSen s*ktir et kuponu para dağıt diyorlar..![]()
Oynadığın siteyi değiştirmessen yakında paramı ödemiyorlar konusunda görülmeye adaysın kardeşimTeşekkürler sampdoria ve volendam Arkadaşlar ilerde bende çekiliş yapmaya başlıyacağım.
Retrobet degilmi oynadığı siteOynadığın siteyi değiştirmessen yakında paramı ödemiyorlar konusunda görülmeye adaysın kardeşim
Yok retro boyle değilRetrobet degilmi oynadığı site
Yok knk bu 100 lira alt yapısı olan dan bu siteRetrobet degilmi oynadığı site
O sitede bilinçli oynuyorum slot bile hileliYok knk bu 100 lira alt yapısı olan dan bu site