Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Son 200 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
91
28
Arkadaşlar 1000 liram var. Biri bana yol göstersin. Eğer yarın kirayı ödeyemezsem. Hanım babasına gider, bayram bildiğin zehir olur. Dediğim gibi son 1000 liram bu parayı 7500 yapmam Lazım. Biri bana Bi kupon yapsın lütfen çünkü durum ciddi. Çünkü hanım bu seferde giderse kesin boşanırız. Olan 3 Çocuga olur.. 7.5 katı oran tamam olur....
Lütfen yok oynama cebinde kalsın yok öyle yok böyle diye ahkam kesmesin.

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,475
533
113
Arkadaşlar 1000 liram var. Biri bana yol göstersin. Eğer yarın kirayı ödeyemezsem. Hanım babasına gider, bayram bildiğin zehir olur. Dediğim gibi son 1000 liram bu parayı 7500 yapmam Lazım. Biri bana Bi kupon yapsın lütfen çünkü durum ciddi. Çünkü hanım bu seferde giderse kesin boşanırız. Olan 3 Çocuga olur.. 7.5 katı oran tamam olur....
Baskan baslık neden son 200
Allah yardımcın olsun cok zor durum. Ama bence ilk Once 3 katlık kupon yap. Sonra gelenin yarısına kupon yap. Eger son sansınsa

Tikyismet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
117
43
Kardeşim aviator oyna madem oyniycan

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,038
1,769
113
Aynı durumdayız benimde iki aylık kira birikti benimde karı anasına gidecek evi bosaltacaz bu gidişle

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,371
7,326
113
bu hale geldiysen 100k da kazansan ordan bi iş cıkmaz zaten

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
91
28
parayı bıtırmeden dusunseydın hanımını ve 3 cocugunu
Şimdi sana bursa hikayemi anlatmayacam. Çünkü belliki çocuksun. O yüzden boş boş konuşma kardeşim. Ama sinirimi bozdun dilerim. Allah tan şu mübarek günde İNŞALLAH zorla evlendirilir 3 çocugn olur vede asgari ücretle çalışır geçinrmrxsin. Öyle sinirimi bozdun ki bilip bilmeden boş boş konuşarak. ALLAH senin bin türlü belanı versin ALLAH seni kahretsin

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,038
1,769
113
Benim bitane çocuğum var iki aylık kira birikti oduyemiyoruz benimde sonum senin gbi hocam dua etmekten başka caremiz yok

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,461
1,546
113
Üzülüyorum bu konulara gerçekten
Son 2 haftaya kadar bende sen gibiydim ama artık yoluna soktum herşeyi kendi paramla oymayı bıraktım kafam rahtladı.

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,891
1,799
113
parayı bıtırmeden dusunseydın hanımını ve 3 cocugunu
Belki başka yere borcu vardı ödemesi gereken bı yer vardı paranın nereye gittiğini bilmeden boş konusmussun.belli ki elinde bu kaldı onunla da bı umut kira ödemek istiyor

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,911
1,666
113
Ozel oranlar var onlara ufaktan bassan belkı toparlarsın turkıye maçına ozel açarlar baya

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
Aslında arkadaşi ve bu gibi şeyleri yaşayanları anlayabiliyoruz ama esas bu halde olmamizin sebebi de bir başkası değil ne yazık ki kendimiziz. Şu illeti oynamasak hayatımız güllük gülistanlık olmayabilir ama bu halde de olmaz kesinlikle, herkese selamlar bu arada Allah yar ve yardımcımiz olsun

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,175
2,390
113
Kral sana bir kupon yapalim

burak49211

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
310
98
28
reis şuan velke hamry b maçı var ilk yarı 1 gole gir at kasanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...