http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sofascore Ban Sebebi

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,782
2,074
113
Dostlar selamün aleyküm ya ben bu sofadan sürekli ban yiyorum yeni hesap falan açtım durum değişmedi yani Allah şahit ban sebebi olacak birşey de yazmıyorum açtığım yeni hesapta da sohbete katılamıyorum çözümü nu bilen varmı bet364 gitti buda gitmesin bari

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,022
857
113
Dostlar selamün aleyküm ya ben bu sofadan sürekli ban yiyorum yeni hesap falan açtım durum değişmedi yani Allah şahit ban sebebi olacak birşey de yazmıyorum açtığım yeni hesapta da sohbete katılamıyorum çözümü nu bilen varmı bet364 gitti buda gitmesin bari
üstad maç 0-0 iken sen golü ev atar anlamında 1-0 bile yazsan modlar ban atabiliyor orda. bende yedim bir defa ama gmail hesabını değiştirip yeniden kayıt olunca sorun olmadı bir daha

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,782
2,074
113
üstad maç 0-0 iken sen golü ev atar anlamında 1-0 bile yazsan modlar ban atabiliyor orda. bende yedim bir defa ama gmail hesabını değiştirip yeniden kayıt olunca sorun olmadı bir daha
Aynısını bende yaptım ama düzelmedi