- 5,306
- 5,258
- 113
E sen daha çarşıya gitmemissin![]()
Ekli dosyalar
-
573.5 KB Görüntüleme: 13
-
964.5 KB Görüntüleme: 13
E sen daha çarşıya gitmemissin![]()
Bu nePeki sana bir soru dostum ben şu an diyarbakırda değilim adres oraya
Saat 1 gibi çıkacam öğleden sonra halledecez
Saplaaa bu 😂😂😂😂
Farketmez hangi ildeysen oranın nufus müdürlüğünden randevu alıyorsun internet üzerinden gidip işlemini yapıyorsunPeki sana bir soru dostum ben şu an diyarbakırda değilim adres oraya
Rahat ol kasa bende sağlamdaDur gari şeytan işlemesin 😂😂
SsplaRahat ol kasa bende sağlamda
Ben parada değilim iki gözüm para gitse sen üzülürsün ben değilRahat ol kasa bende sağlamda
Oo sen bayağı zenginlemissin dostPeki sana bir soru dostum ben şu an diyarbakırda değilim adres oraya
Sapla dmd slm verecek bana😄Saplaaa bu 😂😂😂😂
İşleminizi kontrol ediyorum lütfen hattan ayrilmayiniz 😂😂Farketmez hangi ildeysen oranın nufus müdürlüğünden randevu alıyorsun internet üzerinden gidip işlemini yapıyorsun
EminmisinSapla dmd slm verecek bana😄
Ben bu kontrolün sonunu biliyorum riks birimi diyeceksiniz değil miİşleminizi kontrol ediyorum lütfen hattan ayrilmayiniz 😂😂
Aselam dersin sende muromSapla dmd slm verecek bana😄
HayırEminmisin
Günaydın dost nasılsın ser seri ser cavaFarketmez hangi ildeysen oranın nufus müdürlüğünden randevu alıyorsun internet üzerinden gidip işlemini yapıyorsun
Şuan sitemizde olan güncelleme sebebiyle ilerleyen saatlerde tekrar baglanmanizi dilerim reso bey 😂😂Ben bu kontrolün sonunu biliyorum riks birimi diyeceksiniz değil mi
Günaydın dostum hamdolsun diyelim sen nasılsın?Günaydın dost nasılsın ser seri ser cava
Baktimya bende 14 k vermiş sandım 2200 yazıyorŞuna bakın ekrana çarşıya gidiyorum birazdan öğle mesaisine yetişirim
İzinli ve yorgunGünaydın dostum hamdolsun diyelim sen nasılsın?