http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet SMS Hk.

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,710
745
113
Arkadaşlar böyle SMS gelmiş Islemlerinizde bilgi eksikleri mevcuttur. Sistemimize tanimlanmasi icin bizlere gunumuz icerisinde ulasim saglamaniz gerekmektedir.. 02162060769 B078
Sonra aradım dedi 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası var dedi gidin İstanbul Anadolu adliyesine uzlaştırmaya vezneye ödeme yapabilirsiniz dedi
Doğru mu?

Honeyman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
733
113
Arkadaşlar böyle SMS gelmiş Islemlerinizde bilgi eksikleri mevcuttur. Sistemimize tanimlanmasi icin bizlere gunumuz icerisinde ulasim saglamaniz gerekmektedir.. 02162060769 B078
Sonra aradım dedi 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası var dedi gidin İstanbul Anadolu adliyesine uzlaştırmaya vezneye ödeme yapabilirsiniz dedi
Doğru mu?
yalancık

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
897
366
63
Banada geldi takmadım

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
897
366
63
7 yıl kesinleşmiş hapsi olanı sms le bilgilendirmezler herhalde

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,599
113
Kesinleşmiş hapsin varsa neden arabulucu ya ödeme yapacaksn belliki arayı bulamamış

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,262
8,637
113
Doğru mu?
Hala inanıyor musunuz böyle mesajlara ? 7 yıl kesinleşmiş cezan olsa seni yerin 7 kat dibinden çeker alırlar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,321
13,622
113
7 yıl kesinleşmiş hapis cezan olsa bilirdin gibi sanki dostum

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
183
43
Aynı mesaj banada geldi ilk zamanlar merak edip aradım uzlaşıp para ödeyin dedi sizde varsa bana verin dedim :D kızla gülüştük felan ben düşmem bu taklaya dedim istersen düşecek numara verim dedim olur dedi üni öğrencisiyiz böyle kumara düşmüş yvskları tokatlıyoruz harçlık lazım dedi :D listeden numaramı sil sana zahmet dedim dahada arayan olmadı :D

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Hayır 21 bin ne ödenecek diyor da adliye ne alaka uzlaştırma ne alaka vezne ne alaka onu anlamadım
Kardeş kork tuzağa düş diye laf salatası yapıyo işte anlasana. Bunu yapanlar oç site çalışanları senin kumar oynadığını biliyo ordan korkutup dolandırmaya çalışıyo işte

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
545
290
63
Doğru mu?
Bugün birine küfür etsen mahkemelik olsan duruşmaya gitmediğin zaman duruşma ertelenip zorla getirme kararı çıkarılıyor 7 sene hapis demek ağır cezada yargılanmak demek ama zorla getirme kararı yok ifadeye çağrılma yok 7 sene hapis cezan kesinleşiyor ama senin ortada ne katıldığın bi duruşma ne bi karakolda savcılıkta ifade verme durumun var insan bi konu açmadan düşünür ben mahkemeye çıktım mı da bana 7 sene ceza verdiler belli ki keriz silkeleme işi der silktir eder

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
183
43
Ha bide kız dediki ödeme yapacaklara link atıyoruz sahte e devlet dedi kendi bilğileri ile girince e devleti de elimize geçiyor dedi tc şifre sallasada giriyor dedi girince sahte uyap açılıyormuş ordaki ibana ödüyormuşsun tc ni felan girme bak dikkat et dost kızla sohbeti ilerletemedim fazla cimere postalicaktım kim olduğunu bilseydim :D paçayı zor kurtardı benden :D

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Bugün birine küfür etsen mahkemelik olsan duruşmaya gitmediğin zaman duruşma ertelenip zorla getirme kararı çıkarılıyor 7 sene hapis demek ağır cezada yargılanmak demek ama zorla getirme kararı yok ifadeye çağrılma yok 7 sene hapis cezan kesinleşiyor ama senin ortada ne katıldığın bi duruşma ne bi karakolda savcılıkta ifade verme durumun var insan bi konu açmadan düşünür ben mahkemeye çıktım mı da bana 7 sene ceza verdiler belli ki keriz silkeleme işi der silktir eder
Daha dün İstanbula zorla getirme kararı verilecek diye mahkemeye gittim gazetecinin birine sövmüştüm twitter da dava açtı 1 yıldır sürüyodu ilk duruşmaya kıbrısta asker olduğum için gitmedim ikincisi dün görüldü bir kaç gün önce de uyaptan duruşmaya katılmazsanız zorla getiriliceksiniz diye sms geldi o yüzden gittim. Ki mağdur olan karşı taraf için bile zorla getirilme kararı çıkmış avukatını bile tek kabul etmiyo şahsı da istiyo. Bunlar devleti laylaylom sanıyo galiba ki böyle şeyleri yiyolar. Az biraz vatandaşlık bilen bu mesajları okumaz bile.

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
114
43
aga bunlara geri dönüyorum bazen korkmuş taklidi yapıyorum tam makara oluyor acıyorlar falan en sonunda diyorum az kalsa si*cektiniz beni,kapatıyolar yüzüme. :d

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,577
488
83
Doğru mu?
Amk 7 yıl hapise uzlasmami olur beynini sikiyim bunların onu geçtim kesinleşmiş hapis nasıl uzlasican kesinlesmis Cumhurbaşkanı gelsin karar deismez