Dün 12:04 da #1 M mustafa3356 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 183 60 28 Merhaba arkadaşlar, bu sitelere üye oluyoruz sms doğrulama vs yapıyoruz. Gerek site istediği için, gerek bonus almak için bu işlemi yapıyoruz. Ne kadar güvenilir? bilmediğimden soruyorum bu kodları onaylıyoruz vs bir sorun olmaz değil mi
Merhaba arkadaşlar, bu sitelere üye oluyoruz sms doğrulama vs yapıyoruz. Gerek site istediği için, gerek bonus almak için bu işlemi yapıyoruz. Ne kadar güvenilir? bilmediğimden soruyorum bu kodları onaylıyoruz vs bir sorun olmaz değil mi
Dün 12:25 da #2 Milito41 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,108 401 83 olabilir bi gün başka bi yere girme kodu isterler aynı kod gelir girersin gider papel yatırım yapınca kod bile istemiyor çok tehlikeli bence
olabilir bi gün başka bi yere girme kodu isterler aynı kod gelir girersin gider papel yatırım yapınca kod bile istemiyor çok tehlikeli bence
Dün 12:32 da #3 M mustafa3356 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 183 60 28 Milito41' Alıntı: olabilir bi gün başka bi yere girme kodu isterler aynı kod gelir girersin gider papel yatırım yapınca kod bile istemiyor çok tehlikeli bence Genişletmek için tıkla ... Hiç bu sms den dolayı zarar gören oldu mu hocam denk geldiniz mi
Milito41' Alıntı: olabilir bi gün başka bi yere girme kodu isterler aynı kod gelir girersin gider papel yatırım yapınca kod bile istemiyor çok tehlikeli bence Genişletmek için tıkla ... Hiç bu sms den dolayı zarar gören oldu mu hocam denk geldiniz mi
Dün 12:33 da #4 nocomment Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,624 1,005 113 dikkat edersen bir şey olacağını sanmıyorum
Dün 12:36 da #5 Milito41 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,108 401 83 mustafa3356' Alıntı: Hiç bu sms den dolayı zarar gören oldu mu hocam denk geldiniz mi Genişletmek için tıkla ... yok görmedim. ya bişey olmaz tabi ama sonuçta buda 1000 de 1 de olsa ihtimal
mustafa3356' Alıntı: Hiç bu sms den dolayı zarar gören oldu mu hocam denk geldiniz mi Genişletmek için tıkla ... yok görmedim. ya bişey olmaz tabi ama sonuçta buda 1000 de 1 de olsa ihtimal