Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizce kumarhane olayında ekrem abi mi yoksa hüseyin mi haklı?

sizce kumarhane olayında ekrem abi mi yoksa hüseyin mi haklı?

• Kullanılan toplam oy
    24

sehzade5308

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
136
11
18
Net ekrem derim kumar oynayan adam o parayi aklindan cikarmis cope atmak icin ayirmistir bu yuzden kazanan her zaman hakli

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,578
996
113
Ekrem Abi haklı parayı alıp başka yere atıp bonus alcak çünkü :D

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,014
1,212
113
Bence hüseyin kardeş hakli ekrem abi bunu hep yapıyor iki zara yüz binlik oldu huseyin mmmq

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
zar düşeş beyler alışverişler.
- akıyo bu akşam maşallah. evet beyler benim kumarım biter hepinize bol şans oğlum çantayı al gel
+ekrem abi. bi beş dakika daha oynasaydık be abi
- kaçıcam hüseyin kardeş işim var
+ bari zardan düşelim abi... ekrem abi iki zara yüz bin verdik bi beş dakika daha oyna zardan düşelim abi sonra kalkarsın
- ne zaman kalkıcağımı sanamı sorucam aslanım
+ iyi abi niye sert yapıyosun kalkalım kalkalımda ayıp oluyo
- kumarın ayıbı olmaz hüseyin kardeş herkes kendi parasıyla oynuyo hayırdır senin bir sıkıntınmı var
+ hayırdırı ne ekrem abi iki zara yüz bin verdik herseferinde aynı şeyi yapıyosun ekrem abi bizimi kopartıyosun anlamadım ki
- kim kimi koparıyo kendi payına namina koyim sen bize işmi koyuyon laaaann

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
şimdiki gençler bilmez biz çocukken hergün kavga ederdik misketti,tasoydu,futbolcu kartıydı vb kazanan annem çağırıyor ben eve gidiyorum derdi kaybeden gidemezsin zarardayım derdi gidersin gidemezsin hergün kavga çıkardı hey gidi günler hey

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
şimdiki gençler bilmez biz çocukken hergün kavga ederdik misketti,tasoydu,futbolcu kartıydı vb kazanan annem çağırıyor ben eve gidiyorum derdi kaybeden gidemezsin zarardayım derdi gidersin gidemezsin hergün kavga çıkardı hey gidi günler hey
ah ah nerde eskı gunler