- 1,301
- 432
- 83
Arkadaslar basketten pek anlamam böyle bi kupon yapayim dedim sizce gelirmi 
Ekli dosyalar
-
17.4 KB Görüntüleme: 24
Onu şey ettim başkan bonus aldım biliyomusun etkinlikten 1.90 oran sarti koymuslar sagolsunlar onu yakalayayim dedimNew orleans zor gözüküyor reis ama neden olmasın bol şanların olsun
Hadi inşallah yakalarsın dostumOnu şey ettim başkan bonus aldım biliyomusun etkinlikten 1.90 oran sarti koymuslar sagolsunlar onu yakalayayim dedim![]()
Gecen gun bi daha oynadim toranto raptorsın önceki maçına 222.5 ust oynadım son 24 saniye kala raptorsun oyuncusu senin guponu yatiracam dercesine orta sahaya dogru yuruyup macin bitmesini beklediHadi inşallah yakalarsın dostum![]()
Çok koyuyor be reis arada benim maçlarda da oluyor da yapıcak bir şey yokGecen gun bi daha oynadim toranto raptorsın önceki maçına 222.5 ust oynadım son 24 saniye kala raptorsun oyuncusu senin guponu yatiracam dercesine orta sahaya dogru yuruyup macin bitmesini bekledi![]()
Ama hepsi ayı yarması mübarek be başkan bazen basket atıyorlar basket attiklarini farketmiyorum bileÇok koyuyor be reis arada benim maçlarda da oluyor da yapıcak bir şey yok![]()
İyiymiş o yine Portland 40 saniye varken farkla öndeydi tamamda orta sahada bekledi girmedi 24 saniye doldu top rakibe geçti onlarda bekledi 1 sayıdan yattım 5700 veriyordu yattı o gün bugündür en fazla 100 basıyorum bı kuponaGecen gun bi daha oynadim toranto raptorsın önceki maçına 222.5 ust oynadım son 24 saniye kala raptorsun oyuncusu senin guponu yatiracam dercesine orta sahaya dogru yuruyup macin bitmesini bekledi![]()
İyiymiş o yine Portland 40 saniye varken farkla öndeydi tamamda orta sahada bekledi girmedi 24 saniye doldu top rakibe geçti onlarda bekledi 1 sayıdan yattım 5700 veriyordu yattı o gün bugündür en fazla 100 basıyorum bı kupona
Tebrikler dostum
Eyvallah baskanim son anlara kadar indiana pacersa sövüp durdum onlarda beni kirmayip attilar basketleri sagolsunlarTebrikler dostum![]()