http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sistemler Hakkında Bilgi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
Selamın aleyküm dostlar . Bu aralar sisteme sardım skor falan biliyorum en azından kendimi ödüyor da . Bazı sistemleri anlayamıyorum.
Sistem 1-2-4 ile 1-2-3-4 arasındaki fark nedir ve sistem 3-12 nedir ?
Şuan sistem 3-12 de ilk 4 maçım geldi ama neye göre ödeme yapıyor hiç bilmiyorum.
Bilgilendiren olursa çok iyi olur.
Teşekkür ederim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,613
37,765
113
1-2-4te dört maç yazıp üç maç bildin mesela sadece birlikerle ikililerin parasını alırsın. Mesela a maçı, b maçı, c maçı, d maçı gibi düşün. A b c geldi. Sistem 1 demek bunların tekli olarak kazanması demek. Sistem 2 axb axc bxc demek. Gelenleri Çarpıp topluyorsun. Eğer sistem 1-2-3-4 deseydin bu sefer üçlüleride işin içine katacaktın abc abd bcd vs gibi

Sistem 3-12
2 maç bilince bişey vermez en az üç bilecksin üçlülerin çarpımını alırsın mesela 7 maç bildin. 7 maçın üçlülerini alacaksın abd abc abe abf abg bcd vs vs 12/12 yapmadiğin sürece o 12 bi zike yaramaz

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Selamın aleyküm dostlar . Bu aralar sisteme sardım skor falan biliyorum en azından kendimi ödüyor da . Bazı sistemleri anlayamıyorum.
Şuan sistem 3-12 de ilk 4 maçım geldi ama neye göre ödeme yapıyor hiç bilmiyorum.
Teşekkür ederim
Gram anlamadığım konular

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Teşekkür ederim
Kardesim sistem icin kuponda 12 maç warsa sistem 12 isaretlediysen 1kupon olarak 12 macin toplam oranini alirsin 12 macta sistem 3 isaretlediysen en assa 3 mac bilmen gerekli.. suan 4 mac gelmis diyorsun yani suan elinde 3 er mactan 4 kuponun war.. gelen maclari kodla.. siradan yukardan assa dogru.. resimde attigim gibi oranlari birbirine carp.. sistem 3 yaptığın icin 12 macin tamami gelmedigi sürece her kuponun 3 er maçtan olacak.

Resimde 4 macin gelmis olarak yazdim

Ekli dosyalar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Kardesim sistem icin kuponda 12 maç warsa sistem 12 isaretlediysen 1kupon olarak 12 macin toplam oranini alirsin 12 macta sistem 3 isaretlediysen en assa 3 mac bilmen gerekli.. suan 4 mac gelmis diyorsun yani suan elinde 3 er mactan 4 kuponun war.. gelen maclari kodla.. siradan yukardan assa dogru.. resimde attigim gibi oranlari birbirine carp.. sistem 3 yaptığın icin 12 macin tamami gelmedigi sürece her kuponun 3 er maçtan olacak.

Adam uzman çıktı rıza baba

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,744
6,573
113
Teşekkür ederim
Eger anlamazsan hic ugraşma google amcaya yaz bu program siteleri var kazandiklarini sistem kacsa filan yaziyon hesaplayip atiyor onune

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,660
1,855
113

Adam yıllardır bu anı bekliyormuş,kalemi kağıdı aldı geldi :D

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Adam yıllardır bu anı bekliyormuş,kalemi kağıdı aldı geldi :D
Kahvede oyundayiz herkes sigaraya cikti kullanmıyoruz gördük el atalim dedik.. iddaa ilk ciktiginda bi gecemi bu sistemi çözmek üzerine harcadım.. hayatta hic bi s... yaramayacak bi bilgii işte 😉😉

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
Kahvede oyundayiz herkes sigaraya cikti kullanmıyoruz gördük el atalim dedik.. iddaa ilk ciktiginda bi gecemi bu sistemi çözmek üzerine harcadım.. hayatta hic bi s... yaramayacak bi bilgii işte 😉😉
Abi her şeye kafam basar da ben yine anlamadım valla biraz daha anlatır mısın mesela 4-5-6 sistem nedir ne olursa daha çok ne olursa daha az kazanıyorum.

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Abi her şeye kafam basar da ben yine anlamadım valla biraz daha anlatır mısın mesela 4-5-6 sistem nedir ne olursa daha çok ne olursa daha az kazanıyorum.
Sistemde sistem isaretlemene göre para kazanirsin 3..12 yerine 4.5.6 oynaman daha fazla kazandirr çünkü en düşük 4 mac bilmen gerekli bunlarda örnek 4 oransa güsel verir.. sistem oynarken 4 orandan düşük oynaman ben mesela. Sana sonrasinda kupon yapip atacam

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
Sistemde sistem isaretlemene göre para kazanirsin 3..12 yerine 4.5.6 oynaman daha fazla kazandirr çünkü en düşük 4 mac bilmen gerekli bunlarda örnek 4 oransa güsel verir.. sistem oynarken 4 orandan düşük oynaman ben mesela. Sana sonrasinda kupon yapip atacam
Abi ben hep şey sanıyordum sistemde sona yazdığım sayı maç sayısı ilk yazdığım da bilmem gereken sanıyordum. Mesela 12 maç oynadığımda bile 4-5-6 sistem yapabilir miyim

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,916
4,858
113
Sistem 5-6-7-8-9-10-11-12 yaz maaşı bas, zengin ol , bu kadar basit 😁😁

stephenking14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
457
63
Teşekkür ederim
Nesine gir rastgele sistem kuponu yap hocam oradan anlarsın kuponu kaydet kayıtlı kuponlara gir hangi maçlar gelirse ne kazanırsın az çok anlarsın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
@Kaneko55 abi dm attım bu kez yaklaştık galiba 6 maç tuttu oranlar baya iyi. Yardımcı olsana nasıl hesaplanıyor