Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şirket Adına Yapılan Havaleler

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,397
4,725
113
Şimdi bir polis arkdasla kahvede muhabbet geçti kendisi 1 buçuk yıl önce 3 adet işlem yapmis şirket adına havale spkda her işlem başına 70 bin TL ceza yemiş 2019 yılında yapılan havale işlemi ceza birbucuk yıl önce gelmiş cezaya itiraz etmiş değişen birşey olammis taksitlendirme falanda yapmamışlar işyerine kağıt gitmesin meslekten ihraç olmasın diye ucunude odemis şimdi merak ettim bizde şirketler adına işlem yaptık işlem başına nasıl ceza kesilir ve bu cezayı nasıl SPK keser onu anlamadım eğer anlayan varsa bizide aydınlatırsa sevinirim

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,654
3,823
113
Tamam

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Valla bi tarafımda bile değil. Yazarsa yazsın devlet.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
Şimdi bir polis arkdasla kahvede muhabbet geçti kendisi 1 buçuk yıl önce 3 adet işlem yapmis şirket adına havale spkda her işlem başına 70 bin TL ceza yemiş 2019 yılında yapılan havale işlemi ceza birbucuk yıl önce gelmiş cezaya itiraz etmiş değişen birşey olammis taksitlendirme falanda yapmamışlar işyerine kağıt gitmesin meslekten ihraç olmasın diye ucunude odemis şimdi merak ettim bizde şirketler adına işlem yaptık işlem başına nasıl ceza kesilir ve bu cezayı nasıl SPK keser onu anlamadım eğer anlayan varsa bizide aydınlatırsa sevinirim
şirket derken

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Vergi muhabbeti galiba

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
@Başkan @Shellac ustalar, tamam burası forum istişare, bilgi paylaşım konusunu savunuyorum ama bu tür konular çoğalmadı mı? Hergün adliye, ceza, kağıt, polis, suç vs. konular paylaşılıyor.

Zaten kazanamıyoruz sürekli kayıp bi de bunlarla gerginleşiyoruz.

Naçizane bir izah benimkisi. Kimseye karşı tavır değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın. Hepimizin başına gelecek bu. Ama bırakın da kaybederken acı çekmeyelim.

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,397
4,725
113
@Başkan @Shellac ustalar, tamam burası forum istişare, bilgi paylaşım konusunu savunuyorum ama bu tür konular çoğalmadı mı? Hergün adliye, ceza, kağıt, polis, suç vs. konular paylaşılıyor.

Zaten kazanamıyoruz sürekli kayıp bi de bunlarla gerginleşiyoruz.

Naçizane bir izah benimkisi. Kimseye karşı tavır değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın. Hepimizin başına gelecek bu. Ama bırakın da kaybederken acı çekmeyelim.
Dost ben sadece başımıza böyle bir durum gelirde nasıl yapalım nasıl davranalım ne yapmmakoz gerek tecrübeli arkadaşlar fikir verir diye konuyu açtım

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
Dost ben sadece başımıza böyle bir durum gelirde nasıl yapalım nasıl davranalım ne yapmmakoz gerek tecrübeli arkadaşlar fikir verir diye konuyu açtım
amenna haklısın usta

sadece inan geriliyoruz sanki. hele ki üst üste kaybedince.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
anladım havalede oluyor o. valla onu bu sene çok yaptım ya ne olacak bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin.

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
3 üne ayrı ayrı 70 bin ceza hikaye dostum
Ordaki anlatan muhtemelen kumarda kaybetmiş bahane arıyormuş
Yoksa hikayenin ablasilir kısmı yom

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,397
4,725
113
anladım havalede oluyor o. valla onu bu sene çok yaptım ya ne olacak bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin.
sazan sarmalina döndü bu iş kazanmadikiz gibi son günlerde birde bunlar çıktı spk nasıl direk ceza keser anlamıyorum

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,397
4,725
113
3 üne ayrı ayrı 70 bin ceza hikaye dostum
Ordaki anlatan muhtemelen kumarda kaybetmiş bahane arıyormuş
Yoksa hikayenin ablasilir kısmı yom
Dost spk ilk defa duydum tamam ceza kesilir idari olarak vali tarafından çoğumuz yedik ama bu diyorki direk SPK tarafından kesildi

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Ki bu cezalar bildiğim maaşına haciz falan konulmuyor orasida ayrı bir olay

Tiger_1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,283
651
113
o hesabı aynı zamanda forex işlemlerinde de kullanmışlarsa ozaman normal, herkese bide oradan ceza gelmiştir. Şirket hesaplarından ben şuan sadece vevonun paraqr aş firmasına gönderiyorum

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,886
3,087
113
Artıkk foruma takılmak istemiyorum her yerde ceza kagit polis nedir yaw başınıza bir olay gelmeden olay gelmiş gibi yorumlar tadını kaçırdınız yaw

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Dost spk ilk defa duydum tamam ceza kesilir idari olarak vali tarafından çoğumuz yedik ama bu diyorki direk SPK tarafından kesildi
Dost öyle bir ceza sistemi olamaz burda en basitinden adamın bile aylık havale işlemi en aşağı 10 adet benim 35-40 adet aylık diyorum sadece adet bazında söylüyorum miktar olarak değil öyle bir ceza sistemi olsa 3 yıllık havale cezasına en aşağı 1-2 milyar tl ceza vermemiz lazım senin o arkadaş motoru telefonu satmış kaptırmıştır ceza muhabbeti yapıyodur kumarcı adam en başta kendine yalan söyleyen adamdır.

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,397
4,725
113
Dost öyle bir ceza sistemi olamaz burda en basitinden adamın bile aylık havale işlemi en aşağı 10 adet benim 35-40 adet aylık diyorum sadece adet bazında söylüyorum miktar olarak değil öyle bir ceza sistemi olsa 3 yıllık havale cezasına en aşağı 1-2 milyar tl ceza vermemiz lazım senin o arkadaş motoru telefonu satmış kaptırmıştır ceza muhabbeti yapıyodur kumarcı adam en başta kendine yalan söyleyen adamdır.
Çok doğru bir yorum işte burda başına gelen muhakkak bir ksii vardır böyle çoklu ceza geldinde napacaz kime ne dilekçemi avukatmi onu yorumlauacak bir arkdaismiz çıkar enaizdan biri başından geçeni anlatırsa deneyimleriz