http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sinerjinize İhtiyacım Var

Canberatgursoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,770
1,075
113
Bu aralar forumdan uzaklaşmak zorunda kaldım. Kemoterapiye hastanede devam edeceğim normalde 1 ay demişlerdi fakat 2 ay boyunca burada olacakmışım. Bende 500 mesaj olma sonrası roll açma planı yapıyordum artık hastanede açacağım. Forumun sinerjisi güçlü hepinizin varlığı daha büyük bir şifa olacağına inanıyorum herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,100
3,173
113
Neyin kemoterapisi gorouyon kardesi allah sifa versin

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,208
2,044
113
Rabbim şifa versin dostum

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
s.ktir et rollu mollü sağlıktan değerli değil hiçbir şey stresten uzak dur mümkün oldukça geçmiş olsun allah şifa versin

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Bu aralar forumdan uzaklaşmak zorunda kaldım. Kemoterapiye hastanede devam edeceğim normalde 1 ay demişlerdi fakat 2 ay boyunca burada olacakmışım. Bende 500 mesaj olma sonrası roll açma planı yapıyordum artık hastanede açacağım. Forumun sinerjisi güçlü hepinizin varlığı daha büyük bir şifa olacağına inanıyorum herkese teşekkür ederim.
Geçmiş olsun ne kanseri kacinci evre

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Gecmis olsun Allah acil sifalar nasip etsin.
Bir gun bende agir bir hastalik gecirirsem tek sebebi bu kumar sevdasi.
En az 2 kat fazla sigara, 5 kat stress. Saglikli beslenmeme, uykusuzluk v.s.

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,567
6,778
113
Çok geçmiş olsun.Rabbim sifalar versin 🤲🤲

Canberatgursoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,770
1,075
113
Hepinize teşekkür ederim dusunceleriniz için. Burada günün 24 saati sadece hastalıkli dusunceler var o yuzden arada farklı düşüncelere kapılmak yüzümü güldürüyor, lenf kanseri şuan 2.evre yani durum iyiye gidiyor. Hemşireler pek yüz vermiyor yoksa onlarla muhabbet ederdim , kanser ettiler beni 😁

YedkanBirYafes

Kapalı Hesap
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,278
9,818
113
Hepinize teşekkür ederim dusunceleriniz için. Burada günün 24 saati sadece hastalıkli dusunceler var o yuzden arada farklı düşüncelere kapılmak yüzümü güldürüyor, lenf kanseri şuan 2.evre yani durum iyiye gidiyor. Hemşireler pek yüz vermiyor yoksa onlarla muhabbet ederdim , kanser ettiler beni 😁
Ben sana 2 tane güzeller güzeli ayarlarım merak etme geçmiş olsun 🙂🙂