http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şikeci Bolivar

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
Az önce biten Bolivya ligi maçında Bolivar eğer şike yaparak yenilmediyse ben zerre kadar futboldan anlamıyorum.
Maç başında 1.10 oranı olan Bolivar evinde 1-0 yenildi köy takımına ve harcadıkları bilerek atmadıkları pozisyonları görseniz oha artık ayıp dersiniz.
Bi de üstüne maçın uzatmalarında gol atmaları gerekirken, zaman yokken, kavga filan çıkardılar. Son 15 dakika filan topun oyunda kalma süresi 5 dakikadır. Atağa çıkarken gereksiz şekilde topu ayaktan açıp kaptırmalar, topu ayağından kaçırıp taca çıkartmalar vs vs..
Şu güney amerika komple futboldan men edilsin hepsi futbol düşmanı.

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
Guney amerıcaya oynuyorsan sıkeyı göze alıcak sın dost
Aynen öyle. nefret ediyorum ama tufaya düşüp oynadık yine. 90 dakikada topun oyunda kalma süresi 50 dakika filan oluyo bunlarda resmen. Bi takım öndeyse bütün maçı yatarak geçiriyor kanser oluyosun izlerken.
Ama Bolivar bugün çok net şekilde şike yaptı.

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
394
83
Geçen yıl son maç kolombiya liginde 2-1 biten maç vardı adamlar resmen bıraktılar hatta aspor da bile gösterdiler maçı ama sonuç kolombiyada bu maç ile ilgili hiç bir soruşturma yapılmadı artık göz göre göre ŞİKE yapılıyor FIFA ve UEFA ŞİKE başında onlar var zaten olan iddaa oynayanlara oluyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,350
113
alayı duzenbaz onların guney amerıkada mafyacılık cok dondugu ıcın hepsıne mudahale edıyolar oynamamak en ıyısı oraya

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,681
4,523
113
Aynen öyle. nefret ediyorum ama tufaya düşüp oynadık yine. 90 dakikada topun oyunda kalma süresi 50 dakika filan oluyo bunlarda resmen. Bi takım öndeyse bütün maçı yatarak geçiriyor kanser oluyosun izlerken.
Ama Bolivar bugün çok net şekilde şike yaptı.
Güney Amerika da böyle ama topun oyunda kalma süresi 50.60 dakikadır zaten ortalama tüm maçlarda

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
nasıl olsa atar 2. yarı bi gol diye oranı çok düşük olmasına rağmen aldım devre arasında bi tane bolivar golü. kupondaki 1.60 ve üstü olan 5 tane maç tuttu bu maç yatırdı. neyse küfür edip de ban yemeyelim.

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Az önce biten Bolivya ligi maçında Bolivar eğer şike yaparak yenilmediyse ben zerre kadar futboldan anlamıyorum.
Maç başında 1.10 oranı olan Bolivar evinde 1-0 yenildi köy takımına ve harcadıkları bilerek atmadıkları pozisyonları görseniz oha artık ayıp dersiniz.
Bi de üstüne maçın uzatmalarında gol atmaları gerekirken, zaman yokken, kavga filan çıkardılar. Son 15 dakika filan topun oyunda kalma süresi 5 dakikadır. Atağa çıkarken gereksiz şekilde topu ayaktan açıp kaptırmalar, topu ayağından kaçırıp taca çıkartmalar vs vs..
Şu güney amerika komple futboldan men edilsin hepsi futbol düşmanı.
Şikenin kol gezdiği ligler ;

Peru, Bolivya, Ekvador bu 3 ligden uzak durucan şike ligi.

Öyle maçlar izledim ki adam boş kaleye topu auta attığını gördüm. Kaleciyi geçip mahsus kaleye vurmayıp arkadan rakibin gelip topu kornere attığını gördüm :D

bide o liglerde hakemler de şikeci hadi oyuncuları geç.

yere yatan kalkmıyor maç nerden baksan 10-15 dakika duruyor sakatlıktı değişiklikti. Hakemin verdiği +3 +4

VAR olmadığı için (çoğunda yok) 1 metre geriden pozisyonlara bile ofsayt kaldırılıyor...

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Geçen hafta da ya peru ligi ya şili ligi idi. İlkyarı 0-0 bitti bi maç

2. yarı 7 tane gol attılar :D izledim maçı

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
Şikenin kol gezdiği ligler ;

Peru, Bolivya, Ekvador bu 3 ligden uzak durucan şike ligi.

Öyle maçlar izledim ki adam boş kaleye topu auta attığını gördüm. Kaleciyi geçip mahsus kaleye vurmayıp arkadan rakibin gelip topu kornere attığını gördüm :D

bide o liglerde hakemler de şikeci hadi oyuncuları geç.

yere yatan kalkmıyor maç nerden baksan 10-15 dakika duruyor sakatlıktı değişiklikti. Hakemin verdiği +3 +4

VAR olmadığı için (çoğunda yok) 1 metre geriden pozisyonlara bile ofsayt kaldırılıyor...
dk 78 mi neydi uzaktan kaleye vurdu top kaleciden döndü, adam boş kaleye bırakıcak topu, yalandan ayağını sıyırmış gibi yaptı.
hele bi de acilen gol atmaları lazımken 92 de rakiple kavga etmeye başladıklarında kapadım sinirlenip.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,350
113
dk 78 mi neydi uzaktan kaleye vurdu top kaleciden döndü, adam boş kaleye bırakıcak topu, yalandan ayağını sıyırmış gibi yaptı.
hele bi de acilen gol atmaları lazımken 92 de rakiple kavga etmeye başladıklarında kapadım sinirlenip.
bunlar antrenmanda tiyatro calısıyo zaten dost Haldun Dormen calıstırıyodu bı ara bunları

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Futbolda artık para konuşuyor dostum. Futbol bacasız fabrika bi endüstri. Ne paralar dönüyor malum. Paranın olduğu her yerde pislik olur dalavere olur.

VAR geldi ne için geldi sanıyon hak hukuk için mi :D Önceden patır kütür gol oluyordu üst oynayanlar gole vs oynayanlar kazanıyordu. Penaltılar takır takır veriliyordu.

VAR geldiğinden beri bir kez kazandığımı bilmem ama VAR yüzünden 100 tane kuponum yatmıştır iptal edilen gollerden, penaltılardan vs dolayı.

Nizami golü faul diye iptal ederler, ofsayt çizgisini yamuk çizip iptal ederler neler neler... VAR sırf kaybettirmek için millete var...

yusufdeniz203444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
196
43
O liglerde kaybede kaybede öğreneceksin ki yuksek oran kovulacan ben çok kazanıyorum brezilya Peru bolivyadan favori o liglerde yok tuksek orak neyse yapistir gelsin 10 tane kaybına 1 tanesi yetiyor sen düşün kazanci

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
valla tek bi takım berbat etti gecemi. akşam boyu gayet güzel para kazanmıştım bunlar yüzünden sıfırlandı gitti.

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Futbolda değişmesi gereken çok fazla şey var.

Kutuya para verip alıyoruz izlemeke için adamlar 1-0 yapıyor başlıyor yere yatmaya yalandan. 90 dk maç oldu sana 50-60dk

Bir kere uefa bununla ilgili kural çıkartması lazım topun oyun dışına çıktığı (oyuncunun geciktirdiği) her saniyeyi eklemesi lazım oyun süresine

Oyuncu değişiklikleri çoğu ligde kayıp süre olarak eklenmiyor mesela. Birçok ligi izliyorum sırf oyuncu değişikliğinden 10-15 dakika gidiyor maçta.

Hakem tabela kaldırıyor +3 :D

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
Futbolda değişmesi gereken çok fazla şey var.

Kutuya para verip alıyoruz izlemeke için adamlar 1-0 yapıyor başlıyor yere yatmaya yalandan. 90 dk maç oldu sana 50-60dk

Bir kere uefa bununla ilgili kural çıkartması lazım topun oyun dışına çıktığı (oyuncunun geciktirdiği) her saniyeyi eklemesi lazım oyun süresine

Oyuncu değişiklikleri çoğu ligde kayıp süre olarak eklenmiyor mesela. Birçok ligi izliyorum sırf oyuncu değişikliğinden 10-15 dakika gidiyor maçta.

Hakem tabela kaldırıyor +3 :D
kesinlikle basketteki gibi kronometre lazım. top her çıktığında dursun süre. iyice suyunu çıkarıyolar artık. bi de şu 5 değişiklik hakkı yine 3 e düşmesi lazım. maçın uzatmaları boyunca yürüye yürüye oyundan çıkan adamdan başka bi şey izlemiyoruz

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
kesinlikle basketteki gibi kronometre lazım. top her çıktığında dursun süre. iyice suyunu çıkarıyolar artık. bi de şu 5 değişiklik hakkı yine 3 e düşmesi lazım. maçın uzatmaları boyunca yürüye yürüye oyundan çıkan adamdan başka bi şey izlemiyoruz
Aynı şeyi düşünmüşüz kesinlikle. Lakin şöyle de bir şey var her top dışarı çıktığında süre dursa akşam 8 de başlayan maç gece 11 de biter öyle de bir durum var :D Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum ciddi bir problem futbolda bu süre geçirme olayı. Ben üst oynuyorum mesela işime gelmiyor.

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,453
1,036
113
o olmyosa tek çözüm bu zaman geçirmeleri asla affetmemek ve cezalandırmak.

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
342
63
Bu bolivar namussuzu benimde 38 oranlık cillop gibi kuponumun başını yedi. Manyak vurgun oluyordu. Bırakmadı bu şikeci pezolar

Ekli dosyalar