- 2,751
- 5,122
- 113
Kader kısmet diye birşey yok maçtan önce masada ne olduysa sonuç oyle biter.
Ekli dosyalar
-
145.8 KB Görüntüleme: 164
Mac sinir savasina donmus.Bazen bazi maclarda oluyor bu gibi seyler ama tabii ki şike diye bir sey var , bu gercek...Kader kısmet diye birşey yok maçtan önce masada ne olduysa sonuç oyle biter.
iste baskan ne dicemi bilemedim ihtimalleri yazdimadam gibi adambende öyle ama şikeli maç yüzünden patlarsamda fena küfür ederim e olsun o kadar. param yattı ama adam şike yapmakla kendisini düşündü doğru olanı yaptı demicez heralde
geldi mi kuponBana yaradı o maçın üstü resmen mucizeydi ama şikeye tanıklık ettim diye yazdım![]()
Yok devamgeldi mi kupon
o zaman bol sans baskan gelirs3 sans parasina talibim ahahah saka bir yanada ins gelir guzel iazancYok devam
baskan ya ne turnuvasi milleti kandiriyorlar turnuva ayagina 29 gun slotlar kapali 1 gun acik18 sembol ve bir tane çarpan yok sekabette çok ciddi havuz oluştu turnuvaya girmek isteyen şansını denesin
kapanma olayı doğru ama doğru olan scateri bulmak tamamen şansbaskan ya ne turnuvasi milleti kandiriyorlar turnuva ayagina 29 gun slotlar kapali 1 gun acik
kader kısmet senın o dogru olanı secmen oluyor işte bol şanslarKader kısmet diye birşey yok maçtan önce masada ne olduysa sonuç oyle biter.
pardon