http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şike Olduğunu Düşünüyorum

Akbal078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
181
43
Beyler yine basketler yine şike yav arkadaşım hırvat ligi akşam 32 üst dedim ev 10 dk da 3.per 0 sayı attı zabok maçı maçı 1xbetten izledim 5 serbest oldu ev için yani 10 atış kaçırdı ev,
nba 3 gün önce Alperen 20 olur dedim 3. Per 4 dk kala çıktı 19 Du ve koç bidaha almadı..

Avustralya bayan basket 5 dk var izliyorum dep 61 Di 88 oldu 3 lük faul hep :))..

Chigago 2 gün önce 2. Per 6 dk var 17 6 dk da 6 sayı attı 23 bitti 24 olmadı :)

Bugün şimdi canlı olan Brezilya pinherus..

5 dk var 10.10 2.per 18 er olur dedim barem de 35 üst dü

3 dk boş geçip 2 dk kala 35 te kaldılar son 40 sn de 3 lük faul oldu dep 3 ünü kaçırdı..

Tamam bizler keriziz oynuyoruz ama şimdi göz göre göre yapmaya başladılar şike başını aldı gidiyor 1 2 aydır iyice çoğaldı.. Artık keriz gibi hissediyorum resmen alıyorlar cebimizden

Akbal078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
181
43
4 dk vardı 16. 4 dk da 4.0 serbest attı dep ve 2 sayı attı abi ben sigarayı bu sinirle bitirdim 5 yıl oldu
Slotuda aynı 6 yıl oldu

Bu basketi de bırakıyorum bu saatten sonra sadece sarı kart korner oynucam bu ne lan soydular resmen

Ekli dosyalar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Beyler yine basketler yine şike yav arkadaşım hırvat ligi akşam 32 üst dedim ev 10 dk da 3.per 0 sayı attı zabok maçı maçı 1xbetten izledim 5 serbest oldu ev için yani 10 atış kaçırdı ev,
nba 3 gün önce Alperen 20 olur dedim 3. Per 4 dk kala çıktı 19 Du ve koç bidaha almadı..

Avustralya bayan basket 5 dk var izliyorum dep 61 Di 88 oldu 3 lük faul hep :))..

Chigago 2 gün önce 2. Per 6 dk var 17 6 dk da 6 sayı attı 23 bitti 24 olmadı :)

Bugün şimdi canlı olan Brezilya pinherus..

5 dk var 10.10 2.per 18 er olur dedim barem de 35 üst dü

3 dk boş geçip 2 dk kala 35 te kaldılar son 40 sn de 3 lük faul oldu dep 3 ünü kaçırdı..

Tamam bizler keriziz oynuyoruz ama şimdi göz göre göre yapmaya başladılar şike başını aldı gidiyor 1 2 aydır iyice çoğaldı.. Artık keriz gibi hissediyorum resmen alıyorlar cebimizden
Şikeyi tahmin et paralari gotur basit işte

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,878
9,981
113
basket şikenin ağa babasıdır kardeşim zaten ve basket bir spor değil aslında yani futbol gibi ciddiye alınacak bir spor değil o yüzden gelme ihtimali yüksek diye bir şey yok baskette. Örneğin futbolda citynin her mac ortalama 2 gol attığını herkes biliyordur arada patlatır ama genelde hep ikiser atar. baskette bu durum söz konusu değil çünkü nba vs. tamamen şov yani seyir zevki ve çoğu zaman da baronlara göre oynuyorlar. İlla ki duymuşsundur "mola aldılar talimat geldi alta çektiler 2dkda" gibi şeyler. Bunlar gerçek aslında, 3lük deneyip denemeyeceklerini bile talimat alıyor basketciler. Kısaca her zaman kasa kazanır

Akbal078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
727
181
43
basket şikenin ağa babasıdır kardeşim zaten ve basket bir spor değil aslında yani futbol gibi ciddiye alınacak bir spor değil o yüzden gelme ihtimali yüksek diye bir şey yok baskette. Örneğin futbolda citynin her mac ortalama 2 gol attığını herkes biliyordur arada patlatır ama genelde hep ikiser atar. baskette bu durum söz konusu değil çünkü nba vs. tamamen şov yani seyir zevki ve çoğu zaman da baronlara göre oynuyorlar. İlla ki duymuşsundur "mola aldılar talimat geldi alta çektiler 2dkda" gibi şeyler. Bunlar gerçek aslında, 3lük deneyip denemeyeceklerini bile talimat alıyor basketciler. Kısaca her zaman kasa kazanır
Haklısın hocam