http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Hk.

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,782
2,074
113
Dostlar iyi geceler koliyle sigara nerden alabilirim acaba yada 10-15 karton sigara almak istiyorum mümkünse daha fazla ama metro market dahil hiçbir yerden 5 kartondan fazla alamadım İstanbul'da bildiğiniz yer varmı acaba şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,289
2,619
113
Dostlar iyi geceler koliyle sigara nerden alabilirim acaba yada 10-15 karton sigara almak istiyorum mümkünse daha fazla ama metro market dahil hiçbir yerden 5 kartondan fazla alamadım İstanbul'da bildiğiniz yer varmı acaba şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
2.3 arkadas git hem gez hem ayrı ayrı koli sigara alın 😁

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,195
2,080
113
Napcan o kadar sigarayı kardesim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
bi petrolcu tanıdıgın varsa o senın yerıne alır

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Bir iki haftaya yine zam gelecek zaten 5 10 lira civarı para olsa almak mantıklı olurdu zaten içiyoruz daha yuksek de zam gelebilir