- 4,450
- 3,943
- 113
Merhaba dostlar cemal12 reisle dalga geçiyorduk ama şu denemeyi ben de yapmak istedim umarım başarılı oluruz bol şans ahaha..
Bol şans krallMerhaba dostlar cemal12 reisle dalga geçiyorduk ama şu denemeyi ben de yapmak istedim umarım başarılı oluruz bol şans ahaha..
Dk 73 daha çok yolumuz var..Geldi mi ilk mac
Skor nedirDk 73 daha çok yolumuz var..
0 1Skor nedir
Ali Kemale kazansin ödeme yapar herhalde epey oldu daha ödemedi miDmye gel borcunu ode
2 gün önce iban at göndereyim dedim gönderme hakkım haram olsun dedi gitti şimdi dilenmeye gelmişAli Kemale kazansin ödeme yapar herhalde epey oldu daha ödemedi mi
Parası vardı demek şekil yaptı şimdi parasız kalınca at diyor atmamAli Kemale kazansin ödeme yapar herhalde epey oldu daha ödemedi mi
Alikemal dilenmez. Dün kendi kazanmasa dahi söz verdiği için iki kişiye rollden para attıParası vardı demek şekil yaptı şimdi parasız kalınca at diyor atmam
Ben kaldim kardes ben kaldim.. takipteyiz dost gizli takip kahvalyi yapip geliyorum@AlbusDumbledore dost neredesin ya ahahahah ne diyosun başarır mıyız
Tamamdır yolumuz uzun afiyet olsun dost..Ben kaldim kardes ben kaldim.. takipteyiz dost gizli takip kahvalyi yapip geliyorum