- 4,450
- 3,943
- 113
Bugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
Ben yazdım şimdi tutacakBugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
Bol şanslar dostBugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
Banyo yaptinsa içeriye banyosuzlari almada kırılsın şu gidisatBugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
Ya AllahBugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
Az önce verdiğim maç gelmişti bol şans ben 1 maç daha veriyorum keyfine göre ister oyna ister oynamaBugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
Bol şans kanka herkes bir şekilde voleyi vurdu sıra sende hadi bakamBugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
Yine sen yazdığın an ben oynadım dost seninki gelir bu yatarsa üzer..3.5 gol üst
Gelsin bakalımAdım 1.
68 2-13.5 gol üst
Bol şanslarAdım 1.
Harbiden senin yazdığını görmeden oynadım yine denk gelemedik ama futbol almıyorum genelde dost hele üst hiç almıyorumGelsin bakalım
Bolsans ..Adım 1.
Bol şansBugün 3. Roll ve 2sinde ilk adımda gümledik tek başıma oynarken bugün kârdayım ama buraya gelince işler sarpasarıyor şu şansı kıralım artık paylaşım olacak bol şans..
İkiside gelirBu sefer benim verdiğim yatsın senin kupon gelsin