http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Shellac / 17 Oranlık Tahmin Kuponum

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,150
388
83
Benfica gelirse diğerleri de gelir ne lanet takım portoyu şampiyon yapmak için herşeyi yapıyorlar :)

Yusufaygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
756
93
@Shellac aga dikkat ediyorum cok kaliteli kuponlar yapıyosun arada bi değerlendirmek lazim bide dünkü kupon ne oldu tek maçtan mı gitti

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Kanka bol şanslar Pacos Ferreira-Porto maçı içerde dün ona baya çalıştım Getafe-Real Sociedad beraberlik kokuyor Crystal Palace-Burnley maçı da içeride ona da çalıştım Benfica ona bise diyemiycem Benfica çok kötü bu aralar ama deplasmanda daha iyiler o da gelebilir

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,505
178,648
113
Kanka bol şanslar Pacos Ferreira-Porto maçı içerde dün ona baya çalıştım Getafe-Real Sociedad beraberlik kokuyor Crystal Palace-Burnley maçı da içeride ona da çalıştım Benfica ona bise diyemiycem Benfica çok kötü bu aralar ama deplasmanda daha iyiler o da gelebilir
Benfica genellikle ilk golü hep yiyor bu sefer bir sürpriz olur İY Yener diye düşünüyorum bakalım orti :oops: