- 11,503
- 6,782
- 113
Bol şans dost ama bence sende bırakmak istemiyon bu kupona oynadığına göre 
Keşke aynı durumda bende olabilsem çok şey kaybettimBol şans dost ama bence sende bırakmak istemiyon bu kupona oynadığına göre![]()
bu işleri biliyorsun dostum umarım tutar. keşke banko iki maç iki maç gitsen günlük. iki maç kasa iki maç kasa şeklinde ödersin borcunu bir haftayaİnanki tutsn bu son Kuponum çok buyuk yemin ettim yıllardır borç batagından cıkacagım bugunu bekledim inşallah son olur
Herkes kaybediyor dost elbet bir gün diyelimKeşke aynı durumda bende olabilsem çok şey kaybettim
Çok teşekkür ederim reis inşallah vonlarzBol sans kardes umarim kupon tutarda dilegin gercek olur ve kumari birakirsin.hersey gonlunce olsun.seni kaybetmeye uzulmekden cok sevinecegim umarim won cekersin
İnşallah dostumŞans seninle olsun dost inşallah gelir kupon borcun harcın biter
Dostum borç harc var. Borç bitmeden nasıl birakimBol şans dost ama bence sende bırakmak istemiyon bu kupona oynadığına göre![]()
İnşÇok teşekkür ederim reis inşallah vonlarz
O gun bugun olması tek dileğimHerkes kaybediyor dost elbet bir gün diyelim
İnşallah sanada bir defa guler kardeşim sende kurtulursnKeşke aynı durumda bende olabilsem çok şey kaybettim
Zor be ortk oyle bir gün patladım sıkıntı oluyr sonra ya hep ya hiç artıkbu işleri biliyorsun dostum umarım tutar. keşke banko iki maç iki maç gitsen günlük. iki maç kasa iki maç kasa şeklinde ödersin borcunu bir haftaya
İnşallah dost bana biraz riskli geldi kupon ama şans varrsa gelirO gun bugun olması tek dileğim
Aynen mac fazla olmus ama sans varsa olurİnşallah dost bana biraz riskli geldi kupon ama şans varrsa gelir
Evimi arabamı iş yerimi kurtarayım derken kaybettim o yüzden keşke herkes bu illetten kurtulabilseİnşallah sanada bir defa guler kardeşim sende kurtulursn
Valla ortk nesine de bir adam var sayesinde 2 gun vurdum parayı 18k borç kapttm. Bu kupon da o adama ait kısmet artık adam guzel analiz yapıyor Bn hiç incelemedim bile maçlarıİnşallah dost bana biraz riskli geldi kupon ama şans varrsa gelir
Dost kaybedecek bi şeyin kalmamış anladığım kadarıyla bence bırakma o yüzden belki geri kazanırsınEvimi arabamı iş yerimi kurtarayım derken kaybettim o yüzden keşke herkes bu illetten kurtulabilse
Çok üzüldüm reis adına inşallah herkes kurtulur borcundanEvimi arabamı iş yerimi kurtarayım derken kaybettim o yüzden keşke herkes bu illetten kurtulabilse
Bence holiganin bugünkü 6 oranlı kuponu tutar benim param yok parası olan incelesinValla ortk nesine de bir adam var sayesinde 2 gun vurdum parayı 18k borç kapttm. Bu kupon da o adama ait kısmet artık adam guzel analiz yapıyor Bn hiç incelemedim bile maçları
İnş kardeşimÇok üzüldüm reis adına inşallah herkes kurtulur borcundan
O adamın kredisi var o zaman dost sende gelipte oynamasan pişman olursunValla ortk nesine de bir adam var sayesinde 2 gun vurdum parayı 18k borç kapttm. Bu kupon da o adama ait kısmet artık adam guzel analiz yapıyor Bn hiç incelemedim bile maçları