Hedefe ulaşırsak bu defa @ENSTY ve @Kotucocuk takip etmeseler dahi 1k onlara vereceğim. Takip eden olursada 2-3 kişiye dm atacağım.
İlk kupon 241misli 3.4k veryr kuponu atyrm
Teşekkürler dostumbol şanslar
Bol sans
Teşekkürler arkadaşlarŞansın bol olsun dostum
Reis bugun ne yapsam olmadı artık bu olsunŞans yanında olsun reis
3 gündür aynı bende de reis şanssızlık var bi kırabilsem devamı gelecekte bakalımReis bugun ne yapsam olmadı artık bu olsun
Abi bol şans başından beri bi tutmadı şansın ilk kupona da ben yazmıştım ama şanssızlığım geçmiş hadi bu olsun artıkHedefe ulaşırsak bu defa @ENSTY ve @Kotucocuk takip etmeseler dahi 1k onlara vereceğim. Takip eden olursada 2-3 kişiye dm atacağım.
Bol şans dost sonu teptik olsunHedefe ulaşırsak bu defa @ENSTY ve @Kotucocuk takip etmeseler dahi 1k onlara vereceğim. Takip eden olursada 2-3 kişiye dm atacağım.
bol şanslarHedefe ulaşırsak bu defa @ENSTY ve @Kotucocuk takip etmeseler dahi 1k onlara vereceğim. Takip eden olursada 2-3 kişiye dm atacağım.
Aynen benim 2 gunlk kaybım 8k reis o kadar ytrm ypmşm ki sitede para unutmşm 😆😆3 gündür aynı bende de reis şanssızlık var bi kırabilsem devamı gelecekte bakalım
🧐Aynen benim 2 gunlk kaybım 8k reis o kadar ytrm ypmşm ki sitede para unutmşm 😆😆
Abi bol şans başından beri bi tutmadı şansın ilk kupona da ben yazmıştım ama şanssızlığım geçmiş hadi bu olsun artık![]()
bol şanslar
Bol şans dostum
Bol şans dost sonu teptik olsun
Sakin sakin dost
İyi niyetlerini için teşekkür ederim arkadaşlarAbi bol şans başından beri bi tutmadı şansın ilk kupona da ben yazmıştım ama şanssızlığım geçmiş hadi bu olsun artık![]()
sen ulaş gerisi problem değil kardo sürekli kasaya veriyoruzHedefe ulaşırsak bu defa @ENSTY ve @Kotucocuk takip etmeseler dahi 1k onlara vereceğim. Takip eden olursada 2-3 kişiye dm atacağım.