inş gelir dost borcun biter en azındanArkadaşlar Bugunkü kupon Tutarsa Bn yollycgm bunun ENSTY alakası yk guzel bir meblag dusunuyrm o yuzden pep hesabı olmyn acsn
Kanki borç bitmez ama rahatlrm hafta sonu kredi kartı limiti 15k Dı. Şimdi 25k inanmayana ekranda atablrm ve tanamı borçinş gelir dost borcun biter en azından
kart limitini düşürsen borcu kapatınca en azından dur noktan olurKanki borç bitmez ama rahatlrm hafta sonu kredi kartı limiti 15k Dı. Şimdi 25k inanmayana ekranda atablrm ve tanamı borç
Aynen kanki bu 15k tutarsa ödeyp limiti asagı çkcgmkart limitini düşürsen borcu kapatınca en azından dur noktan olur
İnşallah bu akşamki kuponun gelir reisAynen kanki bu 15k tutarsa ödeyp limiti asagı çkcgm
Kazanırsın borçlarını yavastaolsa kapatırsınAynen kanki bu 15k tutarsa ödeyp limiti asagı çkcgm
İnşallah reisİnşallah bu akşamki kuponun gelir reis
Allah gönlüne göre versinİnşallah reis
4k yap limiti eğer çok lazım olmuyorsaAynen kanki bu 15k tutarsa ödeyp limiti asagı çkcgm
Ben oynuyom bet365 ten gene kazanamiyorum yok olmuyo yani reis para alamama korkusu olmamasına rağmen yine kazanamiuorumİnşallah reis
Yani be kardeşim bu devirde kim kime güvenir hele para işin içindeyse amk hemen şeytan gelir kulağının yanına fısıldar verme o paraları ye evladım yeeee diye tören biter@ENSTY yanlışlıkla parayı yedin foruma giremiyor musun sen de 😉
ben de birine 200 tl vermiştim forumdan adam 2 ay foruma girmedi sonra hesabını sildirdi s.ktırdi gitti forumdan 😀 ne insanlar var ya 😀Yani be kardeşim bu devirde kim kime güvenir hele para işin içindeyse amk hemen şeytan gelir kulağının yanına fısıldar verme o paraları ye evladım yeeee diye tören biter)))
valla dost bu konuda @Hayatindibi ve @sukes1982 bu iki arkadaşa güvenim sonsuz bu forumdaYani be kardeşim bu devirde kim kime güvenir hele para işin içindeyse amk hemen şeytan gelir kulağının yanına fısıldar verme o paraları ye evladım yeeee diye tören biter)))
Benimde sana ve @seznaz01 abiye bir de @Hayatindibi abi geçen bi Bozum yaptı bana ona da güveniyorumvalla dost bu konuda @Hayatindibi ve @sukes1982 bu iki arkadaşa güvenim sonsuz bu forumda