Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Seviyeye Göre Ödeme

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
238
43
Arkadaşlar merak ettigim konulardan biridir
Sitelerdeki slotlarin odemeleri sizde kullanıcının
Seviyesiylemi alakalı acaba bornze gümüş Gold üye filan büyük oynayıp ödeme alamayıp beti assa çekince 2000 x felan odemesi başıma çok gelmeye başladı 1 2 site haricinde elle tututlur bir ödeme alamadım son 3 yıldır sürekli site degistiriyorum çünkü onunla alakası varmıdır diye size danisiyorum

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,556
2,857
113
Seviyesiylemi alakalı acaba bornze gümüş Gold üye filan büyük oynayıp ödeme alamayıp beti assa çekince 2000 x felan odemesi başıma çok gelmeye başladı 1 2 site haricinde elle tututlur bir ödeme alamadım son 3 yıldır sürekli site degistiriyorum çünkü onunla alakası varmıdır diye size danisiyorum
Yok dostum site belirler rtpyi tüm kullanıcılara ortak sekilde

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,494
683
113
Hiç bir alakası yok slot tamamen almaya yönelik bir oyundur kumarhanelerde de binde bir kazandırır oynanacak en son kumar çeşitidir

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
238
43
Hiç bir alakası yok slot tamamen almaya yönelik bir oyundur kumarhanelerde de binde bir kazandırır oynanacak en son kumar çeşitidir
Yıllardır oynuyoeuz malesef ki bilerek bunları
Yüksek kasa ne zaman gelsek patates oluoruz uzun yıllardır dönen bu döngü bu 3 5 bin atınca oyun kendine geliyor büyük kasa batıyor daha kısa sürede

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,882
675
113
hiç kazanamassın sana futbol bahsi öneririm slot pişmanlıktır

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,211
2,313
113
Sitelerin slot oyunlarına herhangi bir müdahalesi yok olamaz siteleri gözünüzde çok büyütmeyin bu siteler sadece finans birimi ve canlı destekten ibaret başka hiçbir şey yapamıyorlar ayarlayamıyorlar. Spor bahsi sonuçlandırmaya bile yetkileri yok sadece alt yapıyla iletişim kuruyorlar. Alt yapıdan izinsiz sitenin tasarımını bile değiştiremezler. Yok bu site ödemiyor yok bu oyun ödemiyor diye sinirlenmeden kumarınızı oynayın. İyi forumlar

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,561
5,722
113
Valla benim yakın bir arkadaşım biggerde 520bete 400k aldı 1 hafta sonra 3 defa 1620 betten 3 defa girdi maksimum 28k verdi bu bur örnek siz düşünün ve bu kişi hep böyle oynayan birisi

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
238
43
Valla benim yakın bir arkadaşım biggerde 520bete 400k aldı 1 hafta sonra 3 defa 1620 betten 3 defa girdi maksimum 28k verdi bu bur örnek siz düşünün ve bu kişi hep böyle oynayan birisi
sobuc olarak iyi skilen iyi kazanır ben onu bilir onu soyleeim ama bende iyi skildik geri dönüşü alamadık erken kaçtık belkide şans belki bu yerde faktör ben 8 senede 1..Max alamadım adam yeni başlar Max alır değişik bir dongu

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
238
43
Orası öyle günde 3 4 siteden çekim yapan arkadaşlar var yaptimi heryerden yapıyor bana denk gelmiyor ordan çekip öteki tarafa atınca para hemen gidiyor biyerde temassizlik. Var 😃😃