Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Servis Şoförlüğü Yada Yaşlı Kadın Bakıcılığı

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Clovers dostun calıscagı bı ıs ayarlıoruz konuyu o acmadan ben acam dedım sızce hangı ıs daha kolay buna benzer rahat kolay denılcek bı ıs bılen yorumlarını yazsın @clovers1995 dosta destek konusu. Sut annelık yapabılırmısın kıral plasebo etkısıyle bebege sut ıcırıyomus gıbı hıssettırıp bebege psıkolojıkman karnını doyurabılırmısın yada cöpcülük isi en rahat nolsa yaparsın burda fıkır pylasımı yapalım

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,900
8,073
113
Kardeş yanlış anlama da sabah da doğalgaz işi vardı yürümek mi ağır geldi yaş kaş senin clovers

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,588
113
Clovers dostun calıscagı bı ıs ayarlıoruz konuyu o acmadan ben acam dedım sızce hangı ıs daha kolay buna benzer rahat kolay denılcek bı ıs bılen yorumlarını yazsın @clovers1995 dosta destek konusu. Sut annelık yapabılırmısın kıral plasebo etkısıyle bebege sut ıcırıyomus gıbı hıssettırıp bebege psıkolojıkman karnını doyurabılırmısın yada cöpcülük isi en rahat nolsa yaparsın burda fıkır pylasımı yapalım
Mahsun j izlesin Gain platformunda.ufku açilir

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
İiiyyyeeeaaahhh

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,038
1,769
113
Belediyelerde torpil istiyo brom yoksa copculukte yaparm

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,038
1,769
113
Kardeş yanlış anlama da sabah da doğalgaz işi vardı yürümek mi ağır geldi yaş kaş senin clovers
Brom ben seneledir evde olduğum için disar çıktığım anda iki adım yürüdüğüm zaman tikaniiyorum bacaklarim tutmuyo yoksa yürümek ağır gelmedi brom

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
31 brom ama seneledir evde olduğum için hanlık var dışarda iki adım yürüdüğüm zaman tikaniiyorum bacaklarim tutmuyo
Cnc lazer kesim işi ara.

Arkacaılık yap.

Kafan çalışıyorsa 3 4 ayda makineyi çözersin lazer kesim operatörü olursun şuan bizim burda lazer kesim operatörlerine 50 60 bin maaş veriyorlar.

Ben lazer kesim operatörüyüm ama bazı sorunlarım var işimi yapamoyorum.

Oturduğun yerde çalışırsın 15 mm sac at 8 saat kesimi var 8 saat makina başında izliyorsun .

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,278
2,055
113
31 brom ama seneledir evde olduğum için hanlık var dışarda iki adım yürüdüğüm zaman tikaniiyorum bacaklarim tutmuyo
bende aynı yıllardır home ofis calısıyorum hersey agır geliyor dısarıda. kimseyle muhattap olmak istemiyorum mq