http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şeker Ölçüm Cihazı Kullanan Var Mı

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
828
113
Babam için seker ölçüm cihazı aldık. Cihazın test cubukları için eczacı 1-2 gün kullanılır dedi. Neyse eve geldik taktık kullandık,2.ye calışmadı hata verdi. Sonra kutudan ard arda sıfır cıkardım onlarida okumadı. Eczaneye tekrar gittim kiz tak diye çalıştırdı. Neysr abicim eve geldik yeni bir cubuk taktım calıştı. Deneme amaçlı tekrar taktım hata verdim. Bu cubuklar tek kullanımlık mı yoksa cihazda mi sorun var ? Bilen yardimci olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
93
28
Babam için seker ölçüm cihazı aldık. Cihazın test cubukları için eczacı 1-2 gün kullanılır dedi. Neyse eve geldik taktık kullandık,2.ye calışmadı hata verdi. Sonra kutudan ard arda sıfır cıkardım onlarida okumadı. Eczaneye tekrar gittim kiz tak diye çalıştırdı. Neysr abicim eve geldik yeni bir cubuk taktım calıştı. Deneme amaçlı tekrar taktım hata verdim. Bu cubuklar tek kullanımlık mı yoksa cihazda mi sorun var ? Bilen yardimci olursa sevinirim.
O çubuklar tek kullanımlık dost

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,160
7,612
113
Çubuk tabiki tek kullanımlık iğnesi ayni kişiye ise 1 hafta götürür

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
663
317
63
Benim bildiğim tek kullanımlık

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,025
3,514
113
cubuk tek kullanimlik tekrar takarsan sayac hatta uayrisi veriyor ignede babanda haric kimsede kullanma kullansada hemen degistir

Rg1940

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
326
93
28
İki defa eczaneye gitmişsin aldığın yere sormadın mi dost kaç kullanımlık olduğunu

halit14533

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,447
1,418
113
Tek kullanimlim reis ve 30 dakika aralar ile ölçüm yapmalisin bir kez ölçüp hemen arkasindan bir kez daha denersen hata alirsin bendeki cihaz bu anlattigim gibi calisiyor

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
329
83
Kardeşim tek kullanımlıktır. Ama eczane sana ondan vermesi lazımdı bir kutu oda sana bir hafta yeter. Elinle kani dokundurdugun yere tutmayacak sin. Ve kana dokundururken milim dokunduracaksin. Yoksa erorr verir