Bugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Bol şans dostumBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Specialman tek atmayan atçı değildir.Bugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Yarış bu sene çok karışık çok atın geliri var kolay DiğilSpecialman tek atmayan atçı değildir.
Bol şans
Bol bol şansBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Vay be teksiz kupon yapmışsın helal olsunBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Bu kadar at yazdık hala yatabilir diye korkuyoruz gazi bu sene herşeye gebeYarış bu sene çok karışık çok atın geliri var kolay Diğil
Hele bu sene çok fenaBu kadar at yazdık hala yatabilir diye korkuyoruz gazi bu sene herşeye gebe
Hava 40 derece ne yağışı la kemal sunal gibi 😁Bol şans oyunun tam kafama uygun..ama daha çok erken bence...İstanbulda yağış durumu herşeyi değiştirebilir..
vedat ibiş abiş bibiş pipiş bırakmaz. isterse bold paylıd gelsin.Yarış bu sene çok karışık çok atın geliri var kolay Diğil
Gece tjk tv de ciddi ciddi yağış ihtimalin den bahsediyorduHava 40 derece ne yağışı la kemal sunal gibi 😁
Efsane karataş bütün herkes bilir. Kime sorsan hipodrom da temizlikçi çaycı gevrekçi herkes söyler efsanemiz şampiyonlar şampiyonu karataş diye . Bol sansBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Karataş mı koşuyo at koşuyo at gitmiycem derse üstündeki ne yapcak 😊Efsane karataş bütün herkes bilir. Kime sorsan hipodrom da temizlikçi çaycı gevrekçi herkes söyler efsanemiz şampiyonlar şampiyonu karataş diye . Bol sans
Dostum ilk ayak 1 Kral Sultan yazmanı öneririm bugün çok koşcakBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Bol şanslar dostBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link
Guzel kupon umarim suprizler olur kupon gelir yoksa kupon parasi zor cikar dostum bol şanslar takipteyizBugün 99.Gazi koşusuna şöyle bir kupon yaptım ikramiyeyi göre dağıtım olacaktır.
Yükleniyor…
nsn.page.link