- 1,540
- 742
- 113
Oynadın mı merak ettimÇok sağlam bir kaynaktan , yapılan şaibenin tüm bilgileri PDF olarak geldi 3-2 bitecekmiş ne kadar doğru göreceğiz
Ekli dosyayı görüntüle 785286
Reis para yok olsa 100-150 atardım vallaOynadın mı merak ettim
Oran kaç senin için atayım mıReis para yok olsa 100-150 atardım valla
Şikeli maç tabirine hiç inanmam ama senin için oynucam geçsin hesabaOran 15 ama garantiye almak için bu daha mantıklı
Ekli dosyayı görüntüle 785287
Benim içinde oyna Tahir şfçsçföfvŞikeli maç tabirine hiç inanmam ama senin için oynucam geçsin hesaba
Hadi bakalım , lavukla deep webte bi forumda tanıştım fortlauderdale'de yaşıyormuş bu dalgalarla uğraşıyormışŞikeli maç tabirine hiç inanmam ama senin için oynucam geçsin hesaba
İnanma böyle şeylere bu tutsada inanma kardeşim şike olsada bize düşmezHadi bakalım , lavukla deep webte bi forumda tanıştım fortlauderdale'de yaşıyormuş bu dalgalarla uğraşıyormış
Çok teşekkür ederim kardeşim vallahi umarım tutar ama boş atmıyor diye düşünüyorum var bişeuTutarsa 780 senin @mertotkprn Ekli dosyayı görüntüle 785288
Hayırlısı yarın akşam anca kalkarım olurda tutarsa gece görüşürüz şimdiden soyliyimÇok teşekkür ederim kardeşim vallahi umarım tutar ama boş atmıyor diye düşünüyorum var bişeu
Ben edemicem arkadaş arkadaşa 500 sana 280Lq bende takip edim baei sldödöd
Umarım gelir ya bakalımSanmıyorum da olası won da @mertotkprn 500tl @onur0227 280tl bilginize
Hayırlı geceler cümletenUmarım gelir ya bakalım
Hayırlı sabahlar reisHayırlı geceler cümleten
Nba gibidir belki geç basliyodur bakmadım valla hahgaxg@tahir1603 şike anlaşmasına varamadılar 8dk dır maç başlamadı dksööcdöföf