20 May 2023 #1 Taiffa Ehl-i Keyf Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,544 4,121 113 Final maçının biletlerinden bizde alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı? UEFA bin sitesine baktım birşey anlayamadım. 70 Euro en ucuz bilet.
Final maçının biletlerinden bizde alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı? UEFA bin sitesine baktım birşey anlayamadım. 70 Euro en ucuz bilet.
20 May 2023 #2 Kara000 Trabzonspor Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,665 4,511 113 Taiffa' Alıntı: Final maçının biletlerinden bizde alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı? UEFA bin sitesine baktım birşey anlayamadım. 70 Euro en ucuz bilet. Genişletmek için tıkla ... Alırsında kalmamıştır ki
Taiffa' Alıntı: Final maçının biletlerinden bizde alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı? UEFA bin sitesine baktım birşey anlayamadım. 70 Euro en ucuz bilet. Genişletmek için tıkla ... Alırsında kalmamıştır ki
20 May 2023 #3 Taiffa Ehl-i Keyf Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,544 4,121 113 Kara000' Alıntı: Alırsında kalmamıştır ki Genişletmek için tıkla ... UEFA.com/tickets Buradan aliniyormus galiba baktım ama beceremedim. belki deneyen biri olmuştur yeşillendirir bizide
Kara000' Alıntı: Alırsında kalmamıştır ki Genişletmek için tıkla ... UEFA.com/tickets Buradan aliniyormus galiba baktım ama beceremedim. belki deneyen biri olmuştur yeşillendirir bizide