Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Salgın Mı Var

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
Beyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,073
2,155
113
Beyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Reis yeni atlattım yatarsan daha fazla kötü olursun yatma sakın

@Orhanhisar70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,515
956
113
Ben ve eşim de aynı olduk Bol bol limon portakal ye hatta alkol kullanıyorsan votka falan iç ramazan girmeden atlatırsın inşallah

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
298
63
domuz gribi çok salgınmış haberın olsun

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
domuz gribi var geçmiş olsun ben de 1 aydır gece öksürüyorum

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
Ben ve eşim de aynı olduk Bol bol limon portakal ye hatta alkol kullanıyorsan votka falan iç ramazan girmeden atlatırsın inşallah
Enişte yemedik narenciye bırakmadım ahhsdjdmdllxl ilaç kullansam karaciğerimde yağlanma var zarar vermek istemiyorum inşallah geçer bir an önce, ne lanet bir şeymiş bu

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
İçinde doktor hemşire sağlık çalışanları ve hastalar olan binalar yapılar var ya da sağlık ocakları. Hastane deniyor bunlara bilgin var mı?

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,778
113
Sıkıntı sıkıntı sıkı sıkı ört camlari

Mete011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,368
853
113
İnfluenza ismi. Bende şuan geçiriyorum aynı şikayetler var. Rapor aldım işe gidemedim. Doktora gittim 6-7 tane ilaç verdiler. 10 güne kadar sürer dediler

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,681
4,919
113
Corona ve domuz gribinin olduğunu söylemiş doktorlar

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
İçinde doktor hemşire sağlık çalışanları ve hastalar olan binalar yapılar var ya da sağlık ocakları. Hastane deniyor bunlara bilgin var mı?
Gideceğim zaten, geçti sanmıştım ateşim düşünce o yüzden gitmemiştim. İlaç kullanmak istemediğim için uzak duruyordum. Bakalım

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
İnfluenza ismi. Bende şuan geçiriyorum aynı şikayetler var. Rapor aldım işe gidemedim. Doktora gittim 6-7 tane ilaç verdiler. 10 güne kadar sürer dediler
10 gün neymiş ya... Antibiyotik verdiler mi sana reis?

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Temiz hava ve bol su. Ihlamur limon kestane balı bunları uygula