- 1,037
- 660
- 113
Beyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Reis yeni atlattım yatarsan daha fazla kötü olursun yatma sakınBeyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Covid falan hala duruyo mu reis covidle birebir belirtiler ya ama balgam atabiliyorumReis yeni atlattım yatarsan daha fazla kötü olursun yatma sakın
Uykusuz mu kalsın 1 ayReis yeni atlattım yatarsan daha fazla kötü olursun yatma sakın
Arkadaşım gündüz yatmasınUykusuz mu kalsın 1 ay
Covid değil bence çünkü ben iğne hiç olmadım ağır da olmadım öyle gündüz yatma daha berbat oluyor insanCovid falan hala duruyo mu reis covidle birebir belirtiler ya ama balgam atabiliyorum
yüzde yüz covid oldun hemen receteni yazıyorumBeyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Ne kötü bisimis yadomuz gribi var geçmiş olsun ben de 1 aydır gece öksürüyorum
Enişte yemedik narenciye bırakmadım ahhsdjdmdllxl ilaç kullansam karaciğerimde yağlanma var zarar vermek istemiyorum inşallah geçer bir an önce, ne lanet bir şeymiş buBen ve eşim de aynı olduk Bol bol limon portakal ye hatta alkol kullanıyorsan votka falan iç ramazan girmeden atlatırsın inşallah
İçinde doktor hemşire sağlık çalışanları ve hastalar olan binalar yapılar var ya da sağlık ocakları. Hastane deniyor bunlara bilgin var mı?Beyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Salgın var ama şuan en yaygın uyuz dikkat edinBeyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Sıkıntı sıkıntı sıkı sıkı ört camlariBeyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Beyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Corona ve domuz gribinin olduğunu söylemiş doktorlarBeyler ölüyom ya... Bu ne salgın arkadaş 5 gündür ateş, öksürük. Rahatladım diyorum tekrar çıkıyor ateş. Hiç ilaç kullanmadım bu arada bişi olur mu ki?
Gideceğim zaten, geçti sanmıştım ateşim düşünce o yüzden gitmemiştim. İlaç kullanmak istemediğim için uzak duruyordum. Bakalımİçinde doktor hemşire sağlık çalışanları ve hastalar olan binalar yapılar var ya da sağlık ocakları. Hastane deniyor bunlara bilgin var mı?
10 gün neymiş ya... Antibiyotik verdiler mi sana reis?İnfluenza ismi. Bende şuan geçiriyorum aynı şikayetler var. Rapor aldım işe gidemedim. Doktora gittim 6-7 tane ilaç verdiler. 10 güne kadar sürer dediler