- 2,430
- 910
- 113
sakaryaspor u19 bursaspor u19 sonucu bulamıyorum yardım agalar. 2.5 üst dedim maç 19 ekim saat 15:00 daydı. hiçbi yerde sonuç yok . nerden bulabilirim .
Sosyal sayfalara bak kulüplerinsakaryaspor u19 bursaspor u19 sonucu bulamıyorum yardım agalar. 2.5 üst dedim maç 19 ekim saat 15:00 daydı. hiçbi yerde sonuç yok . nerden bulabilirim .
@Erhan2121 Erhan abi ya 😂sakaryaspor u19 bursaspor u19 sonucu bulamıyorum yardım agalar. 2.5 üst dedim maç 19 ekim saat 15:00 daydı. hiçbi yerde sonuç yok . nerden bulabilirim .
Ben yazarken aynı anda beni nasil etiket ettin la puaha@Erhan2121 Erhan abi ya 😂
@Erhan2121 Erhan abi içimden gecti bu forumun en iyisi sensin kalbimiz temiz iste 😂😂Ben yazarken aynı anda beni nasil etiket ettin la puaha
Ben adama gülücük attim ve sende görmedin demi dost puaha@Erhan2121 Erhan abi içimden gecti bu forumun en iyisi sensin kalbimiz temiz iste 😂😂
@Erhan2121 gördüm yalan olmasın görmedim diye soylemem seni kaybetmek istemem yalanla Cansın 😂😂Ben adama gülücük attim ve sende görmedin demi dost puaha
Ertelendi yazıyor reissakaryaspor u19 bursaspor u19 sonucu bulamıyorum yardım agalar. 2.5 üst dedim maç 19 ekim saat 15:00 daydı. hiçbi yerde sonuç yok . nerden bulabilirim .
En iyisimi geçen ölmüş kadının mezarını açıp altın dişlerini söküyordu aw@Erhan2121 Erhan abi içimden gecti bu forumun en iyisi sensin kalbimiz temiz iste 😂😂
Cok kafa adamsin reelde senin gibi arkadaşım olsa sırtım yere gelmezdi galiba puaha@Erhan2121 gördüm yalan olmasın görmedim diye soylemem seni kaybetmek istemem yalanla Cansın 😂😂
Yaw ben yemek yiyecektim yine foruma girdim unuttum yemeği vallahi billahi puahaSAKARYASPOR A.Ş. BURSASPOR - Maç Detayları TFF
SAKARYASPOR A.Ş. BURSASPOR - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar...www.tff.org
Federasyon bile girmemiş dost
@alsancak54 hos geldin izmir alsancakmı4-1 bitmiş dost
Nba ilk maç 3 te dost üçe kadar yede gel puhahYaw ben yemek yiyecektim yine foruma girdim unuttum yemeği vallahi billahi puaha
Yok kankam sakarya Adapazarı soyadımdan geliyor k. Adı@alsancak54 hos geldin izmir alsancakmı
Cok güldüm müthiş espri dost puahaUnutmuşlardır maça çıkmayı
@Erhan2121 Aynen haklısın gelmez senin gibi de arkadasım olsa gelmez sırtım benimde yere buyur gel tabiki misafirlere kapımız her zaman acık geri çevirmek ayıp olurCok kafa adamsin reelde senin gibi arkadaşım olsa sırtım yere gelmezdi galiba puaha
Kuponlari aldığımda gönderirim snaa da tam bereketi kaçsın diye puahaNba ilk maç 3 te dost üçe kadar yede gel puhah