- 82,830
- 90,217
- 113
Sende tam para bitti maclar aktı dostBugün felaket gibiydi NBA
Sende tam para bitti maclar aktı dostBugün felaket gibiydi NBA
Nasıp bız yıne bekleyekBurdan ekmek çıkmaz size reco hadi bakalım iyi geceler size keskin abim 6 saattir bekliyo
Enişte ingilizcen baya iyiymiş yanlız member falanBurdan ekmek çıkmaz size reco hadi bakalım iyi geceler size keskin abim 6 saattir bekliyo
Bir adım daha alır belki Sahtiyan da be kardeşim durdu durdu yattı sandık yine belirdiNasıp bız yıne bekleyek![]()
Meme yazacaktik member yazdık dostEnişte ingilizcen baya iyiymiş yanlız member falan
Son yüz lirayı da blasta verdik dost sigaramiz yok ödül hakkını bana devredermisin 😂😂Sende tam para bitti maclar aktı dost
Aw şalvar bank gibi bu son paran hiç bitmedi laSon yüz lirayı da blasta verdik dost sigaramiz yok ödül hakkını bana devredermisin 😂😂
Bende de yok açlıktan kiriliyoz dost son zamanda herkese borç takiyozSon yüz lirayı da blasta verdik dost sigaramiz yok ödül hakkını bana devredermisin 😂😂
Olum 10 bin cekiyosa bin çektim diyo 10 da bir hesapla ahmoyuAw şalvar bank gibi bu son paran hiç bitmedi la
Valla bu borç takma mevzusundan en sonunda dolandırıcılık tan içeri alacaklar dostBende de yok açlıktan kiriliyoz dost son zamanda herkese borç takiyoz
Öyle bi şalvar lazım kanka anca yeter benle erhanaAw şalvar bank gibi bu son paran hiç bitmedi la
Aman dost bizden uzak dur bu sırada bizi de yakmaValla bu borç takma mevzusundan en sonunda dolandırıcılık tan içeri alacaklar dost
Anca beraber kanca beraber dostAman dost bizden uzak dur bu sırada bizi de yakma
Tebrıkler dostmehmet şirin denen karaktersiz sahtekar
bugün hevesin kursağında kaldı
bakta kudur
Ekli dosyayı görüntüle 316659
Çekmeden paylaşmamehmet şirin denen karaktersiz sahtekar
bakta kudur
Hayira çıktı dost boşver Mehmet şirine de bı 100 bırak dengebette girip ceksinmehmet şirin denen karaktersiz sahtekar
bakta kudur