- 26,753
- 28,449
- 113
Başını takip edenler demiş kardo adamlar başını takip etmişEsmer Melek kim awq ben 3 saattir gormedim
Başını takip edenler demiş kardo adamlar başını takip etmişEsmer Melek kim awq ben 3 saattir gormedim
0 hıc paraAdam bişey vurmamis kanka vursaydi her türlü dolandirirdik 1-2 k para değil
Dost bu numaraya bı 200 borç gelir miAdam bişey vurmamis kanka vursaydi her türlü dolandirirdik 1-2 k para değil
Gözümdee tütüyor her bir bakışın gözlerin gönlüme vurur ansızın aylar yıllar geçse bitmezki sızım unutamam seni esmer meleğimPenaltının yan hesabı bulduk sonunda
Başını takip etmeyen başını mi alır diyon yani gülümBaşını takip edenler demiş kardo adamlar başını takip etmiş
Sifirim beDost bu numaraya bı 200 borç gelir mi
O şarkılar yüzünden bu haldeyiz şuan kaç kişi biliyor ki bu awq sarkilariniGözümdee tütüyor her bir bakışın gözlerin gönlüme vurur ansızın aylar yıllar geçse bitmezki sızım unutamam seni esmer meleğim
Zeroahmo bundan sonra lakabin diet ahmoSifirim be
İş bulmamiz lazım reco0 hıc para
Bizim 90 li nesil herşeyi yaşadı awO şarkılar yüzünden bu haldeyiz şuan kaç kişi biliyor ki bu awq sarkilarini
Neden çevre yapıp dolandırmak için değilse bence mantıklıİş bulmamiz lazım reco
Biraz borç alacak birini bulmam lazımZeroahmo bundan sonra lakabin diet ahmo
Yok artık senin o göte kaçan parayı 50 100 500 le kurtaramqzsinBiraz borç alacak birini bulmam lazım
Sahtiyan eli bol bir dostumuzdur şimdi çıkarır vurur herkese benden malbora diye gülümBaşını takip etmeyen başını mi alır diyon yani gülüm
Sezon acilacak antalyada iş bul bizeNeden çevre yapıp dolandırmak için değilse bence mantıklı
Bı elli k rahatlatır biziYok artık senin o göte kaçan parayı 50 100 500 le kurtaramqzsin
Sana gülüm diyemem Gül'ün ömrü az olur yak bakalim bir marlboroSahtiyan eli bol bir dostumuzdur şimdi çıkarır vurur herkese benden malbora diye gülüm
Yav Birak Allah'ını seversenSezon acilacak antalyada iş bul bize
Erman abi vardı geçen foruma döndüm diye konu açtı ilk kuponda gene kaybolduSana gülüm diyemem Gül'ün ömrü az olur yak bakalim bir marlboro