- 15,341
- 7,857
- 113
Bi kereGözünüze yazık gidin uyuyun
Bi kereGözünüze yazık gidin uyuyun
İnsanlar bu kadar garip olmamalıŞakanın dozunu kaçırıyorlar Shellac hep bundan uyarıyodu işte
Noldu knkaİnsanlar bu kadar garip olmamalı
Pardon dost film repligi o kafa guzel degil yaniİnsanlar bu kadar garip olmamalı
Ahmet gariban olabilir ama garip asla dostİnsanlar bu kadar garip olmamalı
Meraba beyefendi is bitti cnm epey bi skliyor yaAhmet gariban olabilir ama garip asla dost![]()
Böyleler özellikle şu son 2 günde gördüm. çalıştığım otelde 2 dengesiz arkadaş biri kız tripkolik mod da her şeyi yanlış anlıyor biri ekibi kıskanmaktan kendini parçalıycak değişik insanlar çokİnsanlar bu kadar garip olmamalı
Gomdun hemen bizi dostBöyleler özellikle şu son 2 günde gördüm. çalıştığım otelde 2 dengesiz arkadaş biri kız tripkolik mod da her şeyi yanlış anlıyor biri ekibi kıskanmaktan kendini parçalıycak değişik insanlar çok
Marabalar benimde gözler abi biz devriliyoruz sakın tutma diyor sanırım onlara kulak verecemMeraba beyefendi is bitti cnm epey bi skliyor ya
Neden bileyim film repliği olduğunuPardon dost film repligi o kafa guzel degil yani
Uyumak en guzeli bro herseyi bikac saatligine unutuyonMarabalar benimde gözler abi biz devriliyoruz sakın tutma diyor sanırım onlara kulak verecem
Estagfrullah Boynuma dolarim dostNeden bileyim film repliği olduğunu
Asıl sen kusura bakma![]()
Sıkma canını dost kimini toprak dahi kabul etmiyor haline şükretGomdun hemen bizi dost
Yok la kötü niyetin yoktur senin dost senin özelinde değil bu söylememim herkes berbat haldeGomdun hemen bizi dost
Kış günü daha sıcak tutacak boyunluk yokEstagfrullah Boynuma dolarim dost
Bu da ucu bize değdi sanırım 🤣Sıkma canını dost kimini toprak dahi kabul etmiyor haline şükret
10 saat iyidirUyumak en guzeli bro herseyi bikac saatligine unutuyon
Yok dost senin özelinde söylemiyorum insanlık kötü bu zamandaBu da ucu bize değdi sanırım 🤣
Şimdi arkasından konuşmak istemiyorum ama çok üçkağıtçıydı benden 10 yaş büyük diye bişey de demiyordum birçok kez dolandırdı beniFatihi tutup skmek lazim harbiden benide kuzen alistirdi adama beddua ettim adamda batti aw